cielo claro
  • Màx: 20°
  • Mín: 20°
20°

Ciudadanos impulsa una caça de bruixes a l'educació de les Balears

La marca política Ciudadanos a les Balears ha registrat una moció al Parlament en la qual demana la creació d'un portal que permeti que qualsevol persona, anònimament, denunciï «possibles casos d'adoctrinament» en el sistema educatiu de les Balears.

Així ho ha anunciat la diputada de Ciudadanos, Olga Ballester, qui ha justificat la mesura assegurant que hi ha un sistema de suggeriments i queixes per a Consum o Sanitat, a més de recordar la figura de la defensora de la ciutadania a Palma.

La moció deriva de la interpel·lació al conseller d'Educació, Martí March, durant el ple de la setmana passada. En un dels seus punts, la moció reclama que es «garanteixi l'anonimat dels qui denunciïn «qualsevol fet susceptible de constituir adoctrinament en un centre educatiu».

Paral·lelament, amb la moció Ciudadanos torna a insistir que el Parlament condemni «qualsevol acte d'adoctrinament que hagi tengut com a escenari un centre educatiu».

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per El feixisme contra els mestres, fa mes de 2 anys

Un dels col·lectius més sanguinàriament represaliats pel dictador nazifeixista espanyol Franco i els seus esbirros fou el dels mestres d'escola.
Ara que som de bell nou en fase predictatorial, facem costat als nostres mestres i esperem que no s'acomplesqui aquell vell adagi mallorquí que afirma que "no hi ha temps que no torn"...

Valoració:0menosmas
Per Colobra, fa mes de 2 anys

Geu: El comentaris d'aquí no son anònims, van amb pseudònim i amb el correu electrònic per identificar-mos si volen. No siguis més coió.

Valoració:8menosmas
Per marbosch, fa mes de 2 anys

Amb l'arribada del franquisme=fascisme a Espanya, uns dels estaments més "purgats" foren els mestres; ara quedaria "lleig" fer el mateix, però s'inventen una nova "Inquisició".

Valoració:12menosmas
Per Cucut, fa mes de 2 anys

Geu: Ni en Banyeta ni jo hem denunciat a ningú, per tant no manipulis.

Valoració:7menosmas
Per Emigrante, fa mes de 2 anys

Santiago Espot, presidente de Catalunya Acció, participó el martes 2 de febrero en un debate en el programa ‘Catalunya opina’, de Canal Català, en el que aseguró que durante 2009 su organización había interpuesto 3.000 denuncias anónimas a comerciantes por no rotular en catalán.

En el 2009 no se asombraban como ahora por las denuncias anónimas.

Valoració:-3menosmas
Per Emigrante, fa mes de 2 anys

Los talibanes de la lengua saben el estado en que está la educación en baleares. Hablan de "nostres escoles" o que "les escoles no es toquen"

Saben que si pierden la actual imposición lingüística obligatoria,el adoctrinamiento en la diferencia se tambalea.

Valoració:-11menosmas
Per Les escoles no es toquen, fa mes de 2 anys

Els fa por l'educació i la volen controlar. No passaran! Les escoles no es toquen!

Valoració:17menosmas
Per Guiem, fa mes de 2 anys

Geu , tienes toda la razon del mundo
Lo que critiquen es lo que practiquen, i quant ho fan ells està ben fet , quant son ets altres es ignomnios, tots son fatxas , i lo que millor fan es descalificar es contrari i tergiversar ses cosas,
Ni con pinzas se les puede coger

Valoració:-19menosmas
Per geu, fa mes de 2 anys

¿Banyeta Verda y Cucut, son nombres de pila con los dos apellidos?. Esto para mi y el cualquier parte, es sinónimo de anonimato, de ocultación de la verdadera personalidad. Y estos dos elementos, se quejan de lo mismo que practican. Idó.

Valoració:-15menosmas
Per Banyeta Verda, fa mes de 2 anys

A cap lloc del món civilitzat, les denuncies anònimes tenen validesa, més que aquí.

Valoració:13menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris