muy nuboso
  • Màx: 24°
  • Mín: 23°
24°

Bauzá recalca que el PP en el Senat ja ha manifestat la intenció de votar a favor del 155

El senador autonòmic del PP, José Ramón Bauzá, ha constatat que el PP en el Senat ja ha deixat clar la seva intenció de votar a favor de l'aprovació perquè es pugui aplicar l'article 155 de la Constitució a Catalunya.

Així ho ha assenyalat als mitjans de comunicació en els passadissos del Parlament, on aquest dimecres se celebra la segona fase del Debat de política general. Bauzá ha acudit a la Càmera balear per escoltar la intervenció del president del PP balear, Gabriel Company, qui s'ha encarregat de donar la rèplica a la presidenta del Govern, Francina Armengol.

«El Grup Parlamentari Popular en el Senat ja ha manifestat la seva intenció de votar a favor de l'aprovació per a l'aplicació posterior de l'article 155 de la Constitució per part del Govern, com també han fet altres formacions polítiques, com és el cas de Ciutadans i aparentment també el PSOE», ha dit Bauzá.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Sebastià, fa 11 mesos

Quina noticia que ens ha descobert aquest noi. I quant de temps li ha costat d'enterar-se'n? Si tota la feina que fa és aquesta, no és només ell el culpable sino els ineptes del seu partit o sigui, tots ells.

Valoració:10menosmas
Per Fort, fa dervers d'un any

Bauzà és i ha set un traïdor a sa terra. Un indesitjable.

Valoració:15menosmas
Per escardapenyes, fa dervers d'un any

Hahahaaaaaaaaaii*ii Mortadelo vol tornar a la pantalla, i com deian es padrins -Deu mo'n alliberi-.
Crec realment que ell se veu com en Gari Cooper (solo ante el peligro) és veritablement un cas per estudiar la estupideSSa humana.
Salut i República Països Catalans.

Valoració:15menosmas
Per escardapenyes, fa mes de 2 anys

I referent a la darrera sentència del cas Gürtel, ¿no ni ha cap del PPcorrupte que se pronuncii? acaten o nó la sentència del Tribunal que els fa soçis d'una trama per delinquir i atentar contra l'Estat de Dret que tant se passen per sa boca, i expulsarlos de la política aplicant la llei de partits que ell varen crear.
Espanyols, que no tot se tapa parlant de Catalunya, els que no sou esPPanyols també us roben, també hauríau de fer fora tota la xusma del PP, començant per Aznar i acabant per aquest "señorito madrileño" que no sé que pinta per aquí, que ningú l'ha elegit, é un anomenat a dit, fora d'aquí, que no ti volen.

Valoració:17menosmas
Per Joan M. Gelabert, fa mes de 2 anys

#Xesc. Aquest no ha fet feina mai. En tot el temps que du de SAnador només ha fet dues propostes, i cap d'elles a favor de Balears. Ans al contrari, en contra de Balears. És un inútil total.

Valoració:17menosmas
Per Ves quina credibilitat té!, fa mes de 2 anys

Aquest home, que va intentar abolir el caatalà a les Balears, i no se´n va sortí, se l´ha vist braç per braç dels fatxes espanyols...j

Valoració:24menosmas
Per Xesc, fa mes de 2 anys

Quan aquest " senyor" es posara a fer feina i a no seguir visquent dels nostres imposts?

Valoració:23menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris