lluvia ligera
  • Màx: 15°
  • Mín:
11°

Antoni Camps: «Hi ha violència feminista que no surt a la premsa»

El diputat del PP Menorca al Parlament Antoni Camps ha tornat a escandalitzar les xarxes socials pels seus comentaris. L'autodenominat 'provida' ha volgut deixar clara la seva postura envers la violència masclista i ha afirmat: «La violència de gènere no només és masclista. Existeix també la violència feminista, que no surt a la premsa ni convoca minuts de silenci».

Ho ha sentenciat en relació a un titular sensacionalista d'Antena 3 Notícies en què expliquen: «Un home és assassinat per la seva cònjuge després que la Policia es rigués d'ell per ser maltractat per una dona».

Les reaccions al tuit d'Antoni Camps no han tardat en aparèixer:
 

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per unaperaqui, fa mes de 3 anys

La notícia i el mort en si són producte de violència masclista... o homòfoba. Fixau-vos que, enlloc de prendre l'home seriosament, va el policia i li diu "maricón" (jes homofòbia!). Si enlloc d'usar amb menyspreu un col·lectiu segons la seva orientació sexual diferent de la del clàssic "machito" fessin cas a les denúncies de violència domèstica del color que sigui, i fessin be la seva feina, s'evitarien moltes morts per aquest motiu.

Valoració:0menosmas
Per tofol, fa mes de 3 anys

Crec i ho dig en serio, sr. Camps val més que es dediqui a l'industria de xancletas de fuie de figuera de moro, i si mal no record té la patent, i si s'asocia amb el korke Campos millor, peró ,....mmm igual li fa canviar el cognom, eureka, Campos & Campos, ni que fossen bassons.

Valoració:1menosmas
Per Ja ho val, fa mes de 3 anys

Aquest home ha estat víctima de masclisme. Perquè si els policies se'n rigueren d'ell és perquè només veuen a la dona com a víctima i no com a agressora, per tant tengueren un comportament masclista. Per altra banda el senyor Camps desconeix el significat de la paraula feminista, que lluita per la igualtat. Si es volgués inventar una paraula per descriure una situació inversa a la masclista, seria més coherent que fos "femellista".

Valoració:1menosmas
Per Toni, fa mes de 3 anys

No nomes existence viollencia masclista.Quans d'homes pateixen continues abrasions verbals per part de la seva Dona? Son molts.....per desgracia.No simplement tot Es culpa dels homes.

Valoració:0menosmas
Per Ensenyat, fa mes de 3 anys

El problema de la violència de gènere, provingui de l'home o de la dona és preocupant... però també, és molt preocupant que de cada vegada més, dir el que penses t'exposes a insults denigrants i denúncies que no tenen res a veure amb la llibertat d'expressió dels que no pensen com tu.

Valoració:0menosmas
Per Jo, fa mes de 3 anys

Aquest pic té raó. Jo tenc un amic que es va morir a causa de la vida impossible que li feia la seva exdona.
I això no surt als diaris.

Valoració:0menosmas
Per miquel, fa mes de 3 anys

Tot i haver -ho dit qui ho ha dit s'ha de reconéixer que Mal vist socialment però cert hi ha casos d'aquests i es troben sil.lenciats i els homes assassinats per les seves dones han viscut dins d'un infern i l'incomprensió social.

Valoració:0menosmas
Per Algun cas hi ha, però, fa mes de 3 anys

El maltractament i assassinat de centenars d'homes per les seves dones, així com el sil.lenci de les institucions i dels mitjans de comunicació al respecte, tenint d'aquest tipus de personatges, un mai pot estar segur de quins autèntics i amagats proposits, puguin tenir en ment.
Amb la falsifcació de la Història i la fabricació d'una llengua, tenim arguments més que de sobra, per
desconfiar de l'autenticitat d'aquestes notícies

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris