muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
13°

El PI demana la compareixença d'Ensenyat per explicar el cost dels nous càrrecs

El PI ha anunciat aquest dissabte que demanarà la convocatòria d'un ple extraordinari del Consell de Mallorca perquè el seu president, Miquel Ensenyat, expliqui tant el cost que suposarà els nous càrrecs del govern insular com el calendari d'aplicació de l'organigrama.

El portaveu del PI al Consell, Antoni Pastor, entén que si el president ha anunciat el nou organigrama «és perquè ja tenen un calendari de transferències de competències, un calendari que no han fet arribar a l'oposició».

Així, Pastor ha censurat que, «una vegada més es demostra el tarannà d'aquest president, que parla de consens i després brilla per la seva absència».

D'altra banda, El PI Palma proposa que l'Ajuntament faci «una inversió decidida» per les bandes tàctils i la seguretat de les persones invidents i proposa que es senyalitzen els carrils bici de Palma perquè les persones cegues es puguin moure amb «la màxima seguretat».

Així mateix, considera necessari instaurar bandes tàctils als carrers de plataforma única com és el cas de Blanquerna, on actualment no tenen manera de saber si caminen pel mig d'un carrer on hi ha trams on circulen cotxes.

Quant a la bicicleta, proposen la instal·lació d'un model de vehicle tàndem a les parades de Bicipalma més concorregudes per donar la possibilitat a les persones invidents d'utilitzar aquest vehicle amb l'ajuda d'una altra persona.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris