nubes rotas
  • Màx: 18°
  • Mín: 15°
19°

Nel Martí liderarà MÉS per Menorca

Nel Martí ha estat proclamat el nou Coordinador General per unanimitat.

21-05-2017 | MÉS per Menorca

Més per Menorca  ha tancat el seu primer Congrés de forma satisfactòria després de la celebració de dues jornades intenses de debat, propostes, esmenes i resolucions. Prop d’un centenar de persones han seguit durant tot aquest diumenge matí la segona sessió del Congrés que s’ha duit terme a la Sala Multifuncional des Mercadal.

Després de ser aprovades dissabte les ponències de l’IDEARI i el d’ORGANITZACIÓ, en les quals s’incorporen les definicions del republicanisme i el feminisme i en la transformació d’un partit polític el que fins ara era una coalició electoral, en la jornada matinal d’avui s’ha procedit a presenta el Document de Menorca 2025 i a l’elecció dels diferents càrrecs que han de composar els principals òrgans de gestió de Més per Menorca.

Nel Martí ha estat proclamat el nou Coordinador General. A pesar de ser l’únic candidat presentat, les votacions han demostrat l’unànime suport amb el vot favorable de les 87 persones amb dret a vot.

Per altra banda, Joan Albert Pons, també únic candidat al càrrec, ha estat elegit secretary d’Organització, amb 75 vots a favor (11 en blanc i 1 nul).

Josep Castells serà el nou secretari de Finances després de superar a Xesca Florit (els dos candidats): Castells: 53; Florit 33 (1 en blanc).

Pepe Mascaró serà el secretari d’Actes després d’obtenir 61 vots davant els 26 obtinguts per Xesca Florit.

Pel que fa a les quatre vocalies de la Comissió Executiva s’han presentat cinc candidats, quedant les votacions amb els quatre primers com a elegits:

Damià Moll 76
Pilar Arguimbau 73
Raquel Marquès 72
Rafel Guillén 72
Miquel Preto 35

També van ser presentats els tres membres de l’Executiva en representació dels partit agregats a Més per Menorca (un per cada formació): Maite Salord (PSM), Rafa Muñoz (Iniciativa Equo-Verds) i Carme Rocamora (ER-Menorca).

L’acte final ha estat amb la presentació dels convidats al Congrés, tots ells de formacions polítiques afins a Més per Menorca. Hi assistiren Ana Miranda del BNG (Bloque Nacionalista Galego); Bernat Picornell d’ERC; Biel Barceló i Bel Busquets de Més per Mallorca i Sílvia Tur de Gent per Formentera i tots ells han disposat d’un pocs minuts per digir-se als presents, encoratjar els càrrecs de Més per Menorca elegits i a la seva gent a seguir treballant i desitjar sort a tots en aquesta nova etapa.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris