algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
11°

«El Pi és un projecte sòlid i solvent»

Jaume Font reelegit president balear d’El Pi amb el suport del 97% dels congressistes

Melià i altres dirigents d'El Pi durant la clausura del Congrés.

El Pi

Jaume Font ha estat reelegit aquest dissabte president balear d’El Pi, amb el 97% dels vots dels congressistes que han participat en el II Congrés balear i de Mallorca de la formació. També ha estat elegit president del partit a Mallorca.

Al discurs de clausura del Congrés, Font ha assenyalat que El Pi – PROPOSTA PER LES ILLES BALEARS «ha demostrat que és un projecte sòlid i solvent que no està a les institucions per fer espectacle i donar titulars». Creu que «el partit ha sortit reforçat del Congrés i amb més capacitat d’empenta, especialment amb la incorporació de gent jove a les executives».

El Pi, ha dit Jaume Font, «continuarà lluitant per crear una estructura sòlida de partit arreu de les illes i per ser una part important de la solució als problemes dels ciutadans i ciutadanes». Ha fet una crida a la societat per lluitar pel que es mereix i no conformar-se amb l’actual tracte que rep de l’Estat i ha manifestat que «el Pi té vocació de majoria social» i uns objectius ben clars: les Illes, el progrés econòmic, el benestar de la gent, la defensa de la nostra identitat i la nostra cultura. Aquí podeu veure tot l’acte de clausura del II Congrés Balear i de Malorca d’El Pi:

Josep Melià

Com a secretari general, amb un suport del 97%, ha estat elegit Josep Melià que ha afirmat que «el Pi és un projecte ferme que defensa les classes mitjanes» i que la política del partit és «donar solucions als problemes».

Francisca Mora, amb un suport del 96%, serà vicepresidenta d’El Pi. Mora, a la seva intervenció a l’acte de clausura ha dit que «el Pi és una força molt representativa del municipalisme i que el partit evitarà les confrontacions i els extremismes».

Com a vicepresidents del partit també figuren Joan Forcada Moll (Menorca) i Joan Torres Costa (Eivissa). Com a Tresorera continua Maria Antònia Sureda. Pel que fa a la llista de vocals que integren les executives balear i de Mallorca, el Pi ha apostat per la paritat d’homes i dones, i per la renovació amb la incorporació, com a membres, de joves menors de 30 anys.

A més, a proposta del candidat Jaume Font, s’ha fet la designació dels responsables de les següents secretaries:

  • Secretaria de Gestió: Pere Soler
  • Secretaria d’Organització: Pep Franco
  • Secretaria de Formació: Rafel Ballester
  • Secretaria de Comunicació: Maria Antònia Cantallops
  • Secretaria Sectorials: Damià Perelló
  • Secretaria de Política Municipal: Joan Carles Verd
  • Grup d’Idees i Projectes: Antoni Serra

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per t, fa mes de 3 anys

una proposta per les illes,sense pastor,que hi farem¡¡¡¡¡

Valoració:1menosmas
Per ensenyat, fa mes de 3 anys

Algú sap on està Toni Pastor?

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris