nubes dispersas
  • Màx: 23°
  • Mín: 13°
14°

Company: «Apostam per una Espanya forta i plural on no sobra ningú»

Company i els membres de la seva candidatura durant el XVè Congrés del PP.

PP

Biel Company, candidat a la presidència del PP balear, ha reivindicat aquest dissabte durant la celebració del XVè Congrés Autonòmic que «el PP ha de recuperar el lideratge social que l'ha caracteritzat des de la seva creació» i, en conseqüència, «ha de recuperar la seva essència i ser el partit de referència» a les Illes.

Company, que ha estat molt més ovacionat que Bauzá, que a l'inici de la seva intervenció ha tingut paraules de record per als que «lamentablement ja no són entre nosaltres pel seu compromís i aportació al partit», ha assegurat que «som un gran partit i els nostres afiliats es mereixen que els tornem l'orgull de pertànyer al PP».

El candidat ha assenyalat que «la nostra candidatura és un projecte per sumar persones i sensibilitats» precisant que «una de les obligacions del futur president serà no només sentir, sinó escoltar a l'afiliat perquè només així aconseguirem un partit obert a la gent».

«Il·lusió i unitat» són dos dels pilars sobre els quals construir el futur del PP balear, segons Company, ja que «és hora d'acabar amb les etiquetes que alguns ens volen vendre per intentar dividir-nos. Sumem tots, no restem, i construïm un PP balear invencible», ha assenyalat, per després afegir que «hem de ser capaços de governar diverses legislatures i tornar a situar a la nostra comunitat com a referent a Espanya i entre les regions d'Europa».

Per Company, el camí passa per «defensar des de la moderació però també amb fermesa valors com l'esforç, la família, el respecte a la diversitat, l'ocupació o l'estat del benestar, entre d'altres». A més, ha precisat que «la defensa de la cultura i de les seves diferents manifestacions com a senyal d'identitat de les nostres illes també ocupa un espai prioritari en el full de ruta de la nostra candidatura» afegint que «som mallorquins, menorquins, eivissencs i formenterers i apostam per una Espanya forta i plural on no sobra ningú i amb la qual ens sentim plenament identificats».

Valor de la família

Després de reafirmar el seu compromís per dignificar la política i per apostar per una «economia lliure en què el sector privat sigui el motor de creixement i les institucions un generador d'oportunitats», Company ha al·ludit a la família com a «pilar bàsic de qualsevol política social i econòmica». A més, s'ha compromès a treballar perquè «la igualtat d'oportunitats sigui real» ja que ha anunciat el seu compromís de «recuperar la comissió d'igualtat al PP» si és president.

Company, a banda de defensar el paper del joves,  ha assegurat comptar «amb un projecte guanyador» i tenir «un repte apassionant per davant» ja que «el dilluns comença el compte enrere per a guanyar les eleccions el 2019». En aquest sentit, ha dit que si els afiliats «ens ho encomaneu, ho aconseguirem. El futur és nostre».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris