nubes dispersas
  • Màx: 20°
  • Mín: 16°
19°

El PP lapida la ‘llengo baleà’ de Bauzá

Les esmenes presentades per l’equip de Bauzá han perdut per amplia majoria.

N.D./Ultima Hora

El PP tomba la iniciativa d’introduir la 'llengua balear' i la lliure elecció de llengua a l’educació que proposava la candidatura de José Ramon Bauzá. La proposta de l'expresident del Govern, debatuda en el marc de la ponència sobre educació, ha rebut 30 suports per 180 en contra i 5 abstencions.

A més, en aquest sentit, segons ha informat IB3 Notícies, Carlos Delgado hauria reconegut per primera vegada que a les Balears «es parla català» amb les seves varietats, tal com reconeix l’Estatut d’Autonomia.  

Amb tot, cal constatar que el Círculo Balear ha estat el primer en mostrar el seu rebuig a la decisió adoptada pel PP. Jorge Campos, president de l'entitat, ha assegurat en un comunicat que li crida l'atenció que «mentre el sr. Martínez-Maíllo inaugura un congrés parlant de llibertat, aquesta és rebutjada en la primera ponència, per l'anomenat aparell del partit, precisament on més falta fa, que és en l'ensenyament, on es pateix la imposició obligatòria de la immersió en català». 

Estatuts

A banda de la ponència d'Educació també s’ha celebrat una ponència d'Estatuts. En aquest sentit s’ha aprovat rebaixar el Codi Ètic del partit per permetre la presència d'imputats en les llistes electorals, rebutjat a la vegada el límit de mandats a vuit anys. El guanyador del congrés no es coneixerà fins aquest diumenge a les 19:00 hores.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Ses Salines, fa mes de 4 anys

Quan els feixistes no poden dominar la situació i ni tenen més raonaments, tan sols els queda MANIPULAR. Tal com han fet en els comentaris d´aquest article.
Ens cal la independència, amb urgència !

Valoració:3menosmas
Per "Oco por oco", fa mes de 4 anys

Ara podem denunciar-los, a en Bauzâ, als seus col.laboradors i al Círculo Balear, per voler fer creure mentides sobre la Històriavde Mallorca i per inventar -se una llengua que no existeix.
Per molt menys ells han denunciat a la gent que els fa mica.

Valoració:-35menosmas
Per XUPA AQUESTA, TALIBAUZÁN!, fa mes de 4 anys

Xupau aquesta, talibauzán, cúlo báléá, jayme trassero i tota sa Mallorca renegada i invasora!
HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA, HE, HE, HE, HE, HE, HE, HE, HE, HE, HI, HI, HI, HI, HI, HI, HI, HI, HI, HI, HI, HI, HI, HI, HI, HO, HO, HO, HO, HO, HO, HO, HO, HO, HO, HO, HO, HO, HO, HO, HO, HU, HU, HU, HU, HU, HU, HU, HU, HU, HU, HU, HU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Amb la llengua no s'hi juga! Haber si t'enteras, forastero!
ARRUIX CAP A MADRID!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Valoració:-28menosmas
Per A robar a la Serra Morena!, fa mes de 4 anys

Aquest home vol inventar-se una llengua, i anar contra la ciència, si amb això el deixen comandar.
No ens robarà la nostra!

Valoració:-28menosmas
Per pepito grillo, fa mes de 4 anys

Achô es ûn sabotakeeeee...!!!

Valoració:-36menosmas
Per Xafú, fa mes de 4 anys

Però si aquí la única llengua imposada es el foraster. La Constitució diu:
"Todo español tiene el derecho y el DEBER de conocer el castellano"
- Tanto gusto.
- El gusto es mío

Ja en coneixem...A reveure!!!

Valoració:-4menosmas
Per Macia, fa mes de 4 anys

Avui vespre n,hi haura mes d,un que no dormira. S ja veien feixistes pancatalanistes per tot arreu, despres de veura que un del seus dos partits diu clarament, allo que no volen sentir de cap manera, no puc ni pensar com deuen estar des nirvis.
En tot cas sempre vos quedara C,s, en Corque Campos i sa Fundasio.

Valoració:-7menosmas
Per Es blonco d'Ariany, fa mes de 4 anys

A ca'n sirculo balear no s'aturen de prendre bullidures de camamil.la, ja diuen que uns comptes fa s'ase i els altres es traginer, me sembla que per fer aprendre sa llengo balear haureu d'esperar a tenir-ho una mica mes clar Pepe Ramón, aquesta vegada tampoc vos ha bastat fer juntes amb sa fundasion caime 3.

Valoració:3menosmas
Per I doncs, fa mes de 4 anys

Normal. Per sentit comú i per democràcia, no se pot imposar el poble el que no existeix ni ha existit mai.

Valoració:9menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris