cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 15°
15°

El Parlament instarà el Govern espanyol a deixar d'organitzar actes civils de jura de la bandera espanyola

El Parlament ha aprovat aquest dimecres una Proposició no de Llei, presentada pel grup parlamentaris MÉS per Menorca, per la qual la Cambra balear insta el Govern espanyol i el Ministeri de Defensa a que deixin d'organitzar actes civils de jura de la bandera espanyola a les Balears i a la resta de l'Estat.

A la PNL, que ha estat defensada per la diputada Patricia Font, s'apunta al fet que aquest tipus d'actes «no fan més que generar divisió social i utilitzen recursos públics que en el context present són escassos i absolutament necessaris per cobrir i millorar la prestació de serveis públics de l'estat del benestar».

Després de la fixació de posicions dels portaveus dels diferents grups, s'ha procedit a aprovar la proposició per 5 vots a favor, 4 en contra i 3 abstencions.

El debat de la proposta ha tengut lloc a la Comissió d'Afers Institucionals i Generals, en la sessió s'ha rebutjat la sol·licitud de compareixença de la consellera d'Hisenda i Administracions públiques, Catalina Cladera, presentada pel grup Podem, per explicar les actuacions dutes a terme pel seu departament en l'exercici de les seves competències d'interior i coordinació de les policies locals de diferents ajuntaments de Mallorca.

També ha quedat rebutjada la compareixença de l'alcaldessa d'Alaior, Misericòrdia Sugrañes, presentada pel grup socialista, per informar sobre la llicència d'obres de l'Ajuntament d'aquesta localitat aprovada en tres dies a una societat de Sugrañes.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Prou, fa mes de 4 anys

Prou de nacionalisme espanyol!

Valoració:3menosmas
Per 1900, fa mes de 4 anys

Boxi: Els que creen divisions son els que feu aquiesta pantomima.Els que van a adorar la bandera son els bons els altres son els dolents.
No vull ni imaginar els dracs que sortirien de la vostre boca,si es fes això amb la senyera o l´estelada.

Valoració:2menosmas
Per p, fa mes de 4 anys

Cada cual que juri el que li doni la gana,La importancia esta en qui paga sa festa,si ho pagan els que juran no hi ha res a dir,si aixo es paga amb imposts de tots,hi ha molt que discutir.

Valoració:2menosmas
Per v, fa mes de 4 anys

olé mi arma¡¡¡¡ desfilada de "cazurrillos"

Valoració:0menosmas
Per Boxi, fa mes de 4 anys

Pareix mentida que es govern pressumptament balear perdi es temps amb això. Es que creen divisió son ells amb aquests dois. Mos sentim balears i espanyols!

Valoració:-2menosmas
Per pepet, fa mes de 4 anys

I el govern "d'España", agggg, vos enviarà a pendre pel cul.

Valoració:2menosmas
Per pepet, fa mes de 4 anys

I el govern "d'espanya", que no deu ser el vostre, vos enviarà a pendre pel cul.

Valoració:2menosmas
Per I doncs, fa mes de 4 anys

És una pantomima que no serveix per res. Si fos la cerimonia prèvia, abans d' anar com a voluntaris a una hopotètica guerra, per defensar Espanya, és ben segur que ben pics d'aquests patriotes s'hi apuntarien. I si la bandera espanyola, estàs tan menyspreada, dimonitzada i fins i tot prohibida, com la senyera i la estel.lada, tampoc molts donarien la cara, per besar-la i honorar-la artiscant-se a tenir problemes.

Valoració:2menosmas
Per Esp, fa mes de 4 anys

Espanya escanya

Valoració:3menosmas
Per Espanya ens roba, fa mes de 4 anys

Ja era hora d'acabar amb aquesta pantomima! No som espanyols!

Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris