muy nuboso
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
19°

Acusen Bauzá de comprar seguidors a Twitter

Sembla que la campanya política per assolir la presidència del PP a les Balears puja de nivell i l'ego es deixa veure a les xarxes socials. En concret, es veu la preocupació del candidat José Ramón Bauzá (22.185 seguidors) per demostrar, almanco a les xarxes, que té més seguidors que l'altre candidat, Biel Company (4.084 seguidors).

Aquest dilluns un tuitaire, partidari de Company, ha alertat sobre la possibilitat que Bauzá estigui comprant seguidors falsos a Twitter.

En el cas que Twitter s'adonàs de la irregularitat d'aquest fet, il·legal a les xarxes socials, podria suposar el tancament immediat del compte @JRBauza o, com li va passar a Mariano Rajoy, l'eliminació de tots els seguidors falsos. Segons aquesta ferramenta online es podria tractar de quasi 6.000 seguidors.

La compravenda de seguidors a Twitter és una pràctica habitual en alguns àmbits del màrqueting digital que fa servir com a mercaderia comptes falsos administrats per programes que poden replicar-se per milers. Per a dur-ho a terme hi ha diferents tarifes en funció del volum de seguidors i de la suposada aparença real d'aquests comptes. Com més antiguitat, seguidors o activitat mostrin aquests perfils, més cars es paguen. Tot fa pensar que, d'haver-ho fet, Bauzá ha invertit pocs doblers en aquesta qüestió ja que els seus nous 'seguidors' no demostren cap activitat.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Toni, fa mes de 4 anys

No defiendo al personaje este, pero lo cierto es que no es ilegal realizar camapañas en twitter para conseguir más seguidores. Incluso es twitter que te cobra por ello.. !!

Valoració:0menosmas
Per fira del Ram, fa mes de 4 anys

Si el PP posàs en BauSSá com atracció a la fira del Ram, no haurían de ficar má a la caixa B per tenir doblers, tot seria més transparent, ¡ çerc avals, çerc seguidors, çerc batzols mallorquins i forasters com jo, pagare el que demanin per PPoder defenssar "lo nostro"

Valoració:3menosmas
Per De PPena, fa mes de 4 anys

Com diuen en Mallorquí i això ho deu avalar el cirCULO Berrear, Bauzà-Company de les "c....s d'un poden penjar l'altre".
Yo quiero ser feliz con mi tractor, con un roles tatuado, de ayudas meter mano, yo quiero ser felix xon mi tractor...

Valoració:3menosmas
Per Tivasdan, fa mes de 4 anys

Voleu dir que aquest personatge gaudeix de bona salut mental?

Valoració:10menosmas
Per I doncs, fa mes de 4 anys

Que trist que ha de ser, que no te vulguin fer amic ni a les xarxes socials i, hagis de pagar per fer veure que en tens.

Valoració:8menosmas
Per Joan M. Gelabert, fa mes de 4 anys

Aquest és capaç de vendre sa mare per aconseguir vots.

Valoració:9menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris