algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:

Armengol: «Complirem amb la Llei de Funció Pública que és molt clara pel que fa als requisits del català»

La presidenta del Govern, Francina Armengol, ha explicat aquest dilluns que compliran amb «la Llei de Funció Pública que és molt clara pel que fa als requisits del català» i que s'aplicarà a totes les Conselleries i en tots els àmbits.

«Venim treballant en aquesta línia, que és en la qual hem treballat tota la legislatura», ha explicat Armengol en la presentació del nou projecte de remodelació de Son Dureta en ser preguntada per la possible exoneració del requisit del català en el Servei de Salut de les Illes Balears (Ib-Salut).

Amb tot, Armengol ha precisat que el projecte de decret d'exigència del coneixement de la llengua catalana «està en fase d'al·legacions», per tant, segons ha dit «s'estudiaran totes les al·legacions i serà discutit en el si del Govern».

Cap assenyalar que MÉS per Mallorca i MÉS per Menorca s'han mostrat en desacord amb la moratòria de dos anys que figura en el projecte de decret d'exigència i que permetria que el personal sanitari no hagués d'acreditar el català fins a finals de la legislatura.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Treis aquesta brutor d'aquí baix!, fa mes de 4 anys

Quin indigent intel.lectual, aquest d'aqui baix!

Valoració:3menosmas
Per Mallorquín, fa mes de 4 anys

Josep Miguel. Se llaman signos de puntuación, analfabeto...

Valoració:-3menosmas
Per Josep Miquel, fa mes de 4 anys

Esperem que ja qué es guiem que es orinal en mallorquí sapiga trobar el seu lloc que es davall es llit perque el pobre amb els seus 70 anys ja confon Madrid amb Barcelona. No li convendría mes anar a mirar obres?

Valoració:7menosmas
Per rpr, fa mes de 4 anys

Guiem, deixa de fer el ridícul. El Tribunal Suprem és a Madrid

Valoració:6menosmas
Per M, fa mes de 4 anys

Si se creuen que ficant-se aqui, per fer-nos menjar per la força les seves soflames d ' invassors forasters, arribarem a pensar que ells ténen raó i noltros estem equivocats, van ben errats de comptes, aquests pancastellanistes maleducats.

Valoració:7menosmas
Per Joselito, fa mes de 4 anys

@yuan, estás que te sales, dando en el clavo.

Valoració:-4menosmas
Per Arruix!, fa mes de 4 anys

Al dBalears s' hi escriu en Català, o no s' hi escriu. Això que fan els neo-falangistes i ultres-espanyolistes per aquí, com per a demostrar que ells estan impunes i que ténen patent de cors per fer tots els desastres que vulguin, és propi dé gent ordinària, maleducada i que no se sap comportar.

Valoració:12menosmas
Per Guiem, fa mes de 4 anys

¿I com es que en aquest moment en Homs esta declarando en castellano delante del supremo en Barcelona, perqué no empre es català , si es a Catalunya i es sa seva llengo materna, està cagat

Valoració:-17menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris