algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
13°

Aguiló: «El neoregionalisme consisteix en no deixar-nos trepitjar pels catalanistes i defensar la nostra pròpia identitat»

L’exdiputada oficialitza la seva candidatura a liderar el PP

Una imatge recent d’Aguiló en una conferència al GAB.

Arxiu

Després de la convocatòria del Congrés Regional del PP a celebrar els dies 25 i 26 de març l'exdiputada Aina Aguiló va oficialitzar aquest divendres la seva candidatura a l'esmentat congrés.

L'acte va consistir en una xerrada col·loqui amb un centenar d’afiliats, sota el títol “BALEARS: IDENTITAT I POLITICA” en la qual va traçar les línies marc del que pretén ser una renovació del PP de Balears.

Després de la xerrada, la precandidata a la presidencia va parlar amb tots els assistents intercanviant idees proposades i reafirmant-se en l'ampli suport que té de l'afiliat de base.

«L'afiliat ha de sentir-se còmode en una Seu assequible i amb els responsables del Partit disposats a escoltar, l'activitat política d'un partit comença pels seus afiliats», ha assegurat.

«Les modalitats lingüístiques s'han d'estudiar a les escoles, estan en perill d'extinció, necessitem un gran consens social sobre aquest tema», ha etzibat l’exdiputada.

«Estem en un moment clau per al Partit Popular segons qui dirigeixi el partit a partir del proper Congrés Regional nostra identitat i la nostra llengua poden desaparèixer». «El neoregionalisme consisteix en no deixar-nos trepitjar pels catalanistes i defensar la nostra pròpia identitat i considerant-nos espanyols ser forts i reivindicatius amb Madrid, perquè sense perdre la solidaritat entre tots els pobles d'Espanya rebem de l'Estat en proporció al que aportem», ha afirmat.

Aguiló va destacar que per al seu equip la participació dins del Partit Popular no ha de quedar-se en «un afiliat un vot», aquest col·laborarà activament en l'acció de govern i tindrà preferència per ocupar càrrecs de responsabilitat en totes les institucions.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 3
Siguiente
Per unaperaqui, fa mes de 4 anys

Ai, per favor! Es veu que al PP quantes més barbaritats dius, millor!
"Defensant la nostra identitat i considerant-mos espanyols" ja te collons, però que a damunt ho mescli amb "fer força a Madrid" hahahaha!!!

Les modalitats lingüístiques (del català) ja s'estudien a l'escola, altra cosa és que aquesta ex-mestra no ho sàpiga... per cert, les que fa falta estudiar a l'escola són les infinites modalitats lingüístiques del castellà, que d'aquestes no se'n parla i pareix que no existeixin. I les de l'anglès, ja que hi sóm.

I si ens deixam de perdre el temps, explicam a escola que TOTES les llengües tenen modalitats i ens dedicam a ensenyar l'estàndard a l'escola i deixar que les modalitats es parlin com sempre i com per tot arreu, al carrer? Així ens quedarà temps per ensenyar altres coses molt valuoses.

Valoració:10menosmas
Per escardapenyes, fa mes de 4 anys

Hahahahaaaaaaaaaaall*ll.

Valoració:3menosmas
Per Es suis, fa mes de 4 anys

Ja hi som, i aquesta senyora mos explicara com es catalans mos TREPITGEN ?. No sap aquesta senyora que s'us de ses variants Baleariques correspon en es Govern Balear i no Catala ?.
Que deixin de mentir i confondre a sa gent d'aquesta manera, sa responsabilitat de xerrar i escriure amb ses nostre modalitats correspon a noltros, es catalans ni volen ni poden venir a regular aixo.
Sempre amb aquesta mania que es catalans son gent molt dolentota que mos volen conquerir i trepitjar, quan qui mos tropitja cada dia de forma asquerosament descarada es Madrid.

Valoració:7menosmas
Per Barrufet, fa mes de 4 anys

-Una vegada més la División Azul ha entrat en acció, pero jo he donat al clau amb el meu comentari de ahi diumenge ja que m´han donat la máxima puntuaçió vermella (20 vots a las 14,38 horas) quan tenia puntuació verde fa unas horas. -Fa mal dir la veritat ¿eh peperos?

Valoració:2menosmas
Per Ridícul, fa mes de 4 anys

Aneu a canviar els punts al diari del Círculo Balear. Se vos veu massa el plumall, perquè ni slsls peperos, els agrada n'Aina Aguiló.

Valoració:1menosmas
Per escardapenyes, fa mes de 4 anys

Sra. Aguiló, per dir cualque cosa, defenssar devant QUI??
Conssiderant-nos espanyols, defenssarem la nostra mallorquinitat?? amb mallorquí aixó és pixar fora d'es test.
Tots els pobles d'Esppanya rebem el que hem aportat???? Sra. vosté coneix els numbros ???? la relació i el repartiment per comunitats que publica el govern d'Esppanya hi ha igualitat de Castella-LLeó en Balears ???? vosté s'ha begut l'enteniment, si és que en tenía.
Salut i república, cada cop més aprop.

Valoració:-12menosmas
Per M, fa mes de 4 anys

Dejecta al Govern actual, però ella, ni tampoc cap altre pepero, s'en aniria a Madrid, com han fet els del Govern actual, a plantar-li cara a en Montoro i retreurer-li l'espoli fiscal.
Per aquesta persona, "alliberar a les Balears" consisteix en destrossar tot el nostre patrimoni cultural, alhora que deixar que gaudesquin dels nostres impostos a Castella, Extremadura i resta de comunitats ben vistes.

Valoració:-11menosmas
Per Francina Jaume Guardiola, fa mes de 4 anys

Aquesta dona, és un perill públic per la nostra societat.
Esper que el PP s'ho repensi si li vol fer costat.

Valoració:-10menosmas
Per Francina Jaume Guardiola, fa mes de 4 anys

Aquesta dona, és un perill públic per la nostra societat.
Esper que el PP s'ho repensi si li vol fer costat.

Valoració:-8menosmas
Per AliBay, fa mes de 4 anys

Defensar la identitat pròpia és limitar l'ensenyament de la llengua? I acceptar finançar Andalusia i Extremadura amb els doblers balears?

Valoració:7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 3
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris