muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín: 10°
15°

Company (PP): «No m'importa que alguns, de manera intencionada, em titllin de nacionalista o catalanista perquè no ho sóc»

Company durant la presentació de la seva precandidatura a liderar el PP balear.

PP

El diputat del Partit Popular de les Illes Balears, Biel Company, ha presentat aquest divendres  públicament la seva precandidatura a la presidència del partit. Ha estat en un acte a l'hotel Palas Atenea de Palma en què s'hi han donat cita per donar-li suport més de 150 afiliats de les juntes de Palma, Calvià, Andratx i la part forana. A més, ha estat nombrosa l'assistència per part dels joves de NNGG.  

Durant el seu discurs davant els presents, Company ha incidit que el Partit Popular «ha de ser un partit obert a les bases, que fomenti la seva participació i el diàleg. Un partit en què l'intercanvi d'idees i les diferències siguin la font de debat, mai d'hostilitat o d'enfrontament».  

En aquest sentit, el precandidat destaca que vol «un partit transparent, que aposti per la regeneració, amb persones honestes i amb vocació de servei. Només així podrem tornar a la societat la confiança en els polítics».

Amb tot, Company ha recalcat que «el Partit Popular és l'únic partit amb capacitat d'actuar de dic de contenció de les polítiques populistes dels que ens governen a les Balears; obsessionats en revisar-ho tot per simple interès ideològic o partidista. Davant els excessos dels partits d'esquerra, el PP és l'única opció capaç d'aglutinar l'electorat moderat que és on es reconeix la major part de la societat».

Discurs bilingüe

En el transcurs del seu discurs bilingüe, Company ha volgut remarcar que «no m'importa que alguns, de manera intencionada, em titllin de nacionalista o catalanista perquè no ho sóc. No m'afecta». El precandidat incideix que «som espanyol, nascut a Mallorca i presumeixo orgullós de ser de les Illes Balears».

Un altre dels punts destacats en el discurs de l’exconseller en l’etapa de Bauzá ha estat el de la tolerància zero a la corrupció a la qual s'ha referit al·ludint a que «davant els corruptes no ens pot tremolar el pols. Actuaré amb contundència ens qualsevol cas de males pràctiques en la gestió pública tot i que també amb el respecte necessari a la presumpció d'innocència que empara a tota persona que es pugui veure implicada en un procés judicial».

Biel Company ha conclòs la seva intervenció manifestant el seu desig que «el procés fins al Congrés Regional dels dies 25 i 26 de març estigui marcat per un debat sa de propostes del Partit Popular de les Illes Balears. Un partit del qual tots els seus afiliats poden sentir-se orgullosos».

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Macià, fa mes de 4 anys

Si en Company hagués dic "sóc" seria catalanista. Segurament degué dir "...perquè no ho som".

Valoració:0menosmas
Per unaperaqui, fa mes de 4 anys

Ja veus, o això o Baussà... "Susto o muerte"!!

Valoració:0menosmas
Per barrufet, fa mes de 4 anys

-Jo crec que els "peperos" illencs tenen un verdader problema d´ identitat.- Penso que hauríen de passar tots per alguna cessió de psicoanàlisi per que els hi aclareixin quin son els seus origens culturals .-(Si son de influència castellana o tal vegada catalana).- Están tant perduts que segur que es quedarían molt més tranquils si diguessin que culturalment se senten més propers a la influencia castellana (així també quedarían be davant el partit).- En canvi els que s´he sentan tan cultural com lingüististicament de influència catalana necessitan més sesións de psicoanálisi perque pobrets la paraula "catalana" no la poden dir, els is produeix pànic, els hi agafaria cagarrinas no més de pensar que els companys de partit n´están assabentats (aquesta es la verdadera crisi existenciál que tenen), per això ho redueixen tot a dir que ells son balears i per tant defensors de sa seva cultura i llengo i jo els hi pregunto si aquesta llengo i cultura que els peperos defensen es bassa més per l´influència del castellá o del catalá? i aquí es quedan que no saben que dir.
-Aquet dilema existencial es cure amb més cessiòns de psicoanàlisi per suposat.

Valoració:6menosmas
Per Curiós, fa mes de 4 anys

Resulta curiós, que els peperos facin tants d'esforços per no pareixer catalanistes i en canvi, no els preocupa si els confonen amb els milers de corruptes del seu partit

Valoració:11menosmas
Per Nicas, fa mes de 4 anys

Tromppa:Tu ets un troll dretú que vol deixar.malament a tots els"rojos i catalanistes".

Valoració:-1menosmas
Per Margalida, fa mes de 4 anys

Moderador, vols esborrar tots els comentaris on s'insulta???

Valoració:17menosmas
Per Joan, fa mes de 4 anys

@Trompa i tu un fdp renegat de sa teva Terra venut i traïdor. No tens collons de dir-m'ho a sa cara macarra nazi.. sa teva democràcia és que tu te puguis sentir panca i ets altres no se puguin sentir mallorquins i espanyols no ...? fill de puta nazi

Valoració:-29menosmas
Per Biel, fa mes de 4 anys

"1923: La nostra parla
La nostra parla era una societat presidida pel maonès Joan Mir i Mir, el qual havia escrit el 1917: "Per part meva, crec necessari dir-vos en primer lloc que estic del tot conforme que la nostra parla no és més que una petita variació de la llengua catalana, i em pens que tots arribarem a comprendre que som catalans, fills dels que varen prendre Menorca als moros i dels qui han anat venint d'aquelles hores ençà.

Catalans som i en bon català acabaran per escriure tots aquells que vulguin fer-ho així com toca". El desafiament no seria fàcil i sorgirien polèmiques per part d'aquells que defensaven el castellà. Però Joan Mir i Mir tenia les coses ben clares."

(Miquel Ferrà i Martorell, dBalears, 8-2-2012)

Joan Mir i Mir tenia el mateix sentiment nacional que Ramon Llull, Anselm Turmeda, Vicenç Ferrer, Ferran Valentí, Jaume Cadell, Calixt III, Marià Aguiló, Felip Curtoys i Valls, Josep Lluís Pons i Gallarza, Jeroni Rosselló, Josep Tarongí, Benvingut Oliver i Esteller, Josep Miquel Guàrdia, Ramon Picó i Campamar, Lluís Martí, Antoni Vicens Santandreu, Joan Torrandell, Nicolau Primitiu Gómez Serrano, Estanislau Aguiló, Miquel Duran, Miquel Costa i Llobera, Joan Estelrich, Eduard Martínez Ferrando, Antoni Maria Alcover, Pere Oliver i Domenge, Llorenç Riber, Miquel Ferrà, Antoni Salvà, Joan Pons i Marquès, Isidor Macabich, Francesc de B. Moll, Marià Villangómez, Gabriel Alomar, Alexandre Jaume, Francesc de S. Aguiló, Pere Ballester, Tudurí Garcia, Joan Timoner i Petrus "Menorquit", Víctor Major, Emili Gómez Nadal, Carles Salvador, Pere Capellà, Joan Fuster, Llorenç Planes, Gregori Mir, Blai Bonet, Josep Maria Llompart, Nadal Batle, Miquel Bauçà, Baltasar Porcel, Josep Guia, Joan Guasp, Miquel Barceló, Bartomeu Mestre i Sureda "Balutxo", Biel Majoral, Gonçal Castelló, Gabriel Bibiloni, Bernat Joan, Pau Cateura, Antoni Mas i Forners, Joan Lladonet, Jordi Caldentey, Maria Antònia Font, etc.

Valoració:1menosmas
Per Tomppa, fa mes de 4 anys

Espanyolistes son totes feixistes fills de putes inutils.

Valoració:-17menosmas
Per I doncs, fa mes de 4 anys

Senyor Company: Ser nacionalista o catalanista és una opció, no és res dolent. El que és dolent és ser mentider, calumniador,.prevaricador, malbaratador i altres adjectius qualuficatius pitjors, que al seu partit abunen els que els pisseeixenen i que seria més interessant que vostè aclaris que n'està nét
I que consti que vostè, comparat amb els altres dos candidats es guanys per de goeada, malgrat bo no voti PP ho veig, però aquesta aclaració sobra i li treu categoria

Valoració:16menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris