bruma
  • Màx: 16°
  • Mín:

L'Estat espanyol imposa una multa de 240.000 euros a Òmnium Cultural per la 'gigaenquesta'

Òmnium Cultural.

L’Agència de Protecció de Dades espanyola ha informat aquest divendres a Òmnium Cultural de l’avís d’embargament de 240.000 euros.

Segons han informat, la multa ha estat imposada després que s’hagués denunciat a Òmnium per haver utilitzat dades personals durant la ‘gigaenquesta’ que es dugué a terme abans del referèndum del 9N. Concretament, la sanció per l’ús de les dades és de 200.000 euros als quals se suma un recàrrec de 40.000 euros per no haver fet efectiu el pagament. Aquesta comunicació arriba l’endemà de l’avís d’embargament de 240.000 euros a l’ANC pel mateix motiu.

Des de l’entitat asseguren que es neguen a pagar aquesta sanció, ja que és un «atac polític desproporcionat». Òmnium Cultural considera que la multa per la gigaenquesta no té cap fonament i que només vol desprestigiar i perjudicar financerament i jurídica les entitats que són al capdavant del procés sobiranista.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Rates, fa mes de 4 anys

Aixi és, Barrufet. Madrid està situat a un lloc que no ha tengut mai cap tipus d'estratègia ni interés, no el tindrà mai. Per aquest motiu i per defensar la seva capitalitat, no te cap altra idea que fer passar per Madrid tot el que ve de o va a l'estranger, siguin mercaderies o persones. I alerta que no fassin també passar els vaixells, malgrat ens arruïnin del tot construint una xarxa de canals innútils.

Valoració:8menosmas
Per Barrufet, fa mes de 4 anys

-Parlant estrictament del tema del corredor mediterrani el govern del Estat sempre ha sigut favorable (encare que no ho diguin publicament) a que el corredor passi per Madrid i de allá cap a la frontera passant per el pais vasc en contra del veredicte de la comissió europea que vol que sigui bordegan la costa mediterranea partint . d´Andalucía, Murcia, Valencia, Catalunya i frontera, beneficianse també las illes per la proximitat de las comunicasions , pero una vegada més el pute centralisme s´els hi note a la llegua.
-No dubto que amb els anys tindrem el corredor per la costa, pero voreu com tambe es fará
l´altre ramal cap ala frontera partint de Madrid.-(El dilema está en veure aquí dels dos ramals donen prioriat). ¿ Fem apostes ?

Valoració:6menosmas
Per Rates, fa mes de 4 anys

El Ministerio de Fomento ha agafat els doblers destinats al construir el Corredor Mediterráni i s'ha gastat aquests doblers en una línia d'AVE enllacant coutats castellanes amb Madrid.

Valoració:10menosmas
Per El robinson suizo, fa mes de 4 anys

Lo decía hace una semana el digital suizo Le Temps: “los separatistas catalanes, acusados de pirateo de datos“. Las cosas por su nombre. Al parecer la ANC y Òmnium/bÒdrium/Òdium recogieron datos de los catalanes sin su permiso explícito y con fines ideológicos, i això de fer llistes negres sense permís a una democràcia normal és il.legal.
El pobre Sánchez ploralunyea en Twitter con la misma cantinela victimista de siempre. Mantente firme y alzado, Sánchez, pero paga. I ves fent les maletes que això s’acaba.
El pobre Sánchez ploralunyea en Twitter con la misma cantinela victimista de siempre. Mantente firme y alzado, Sánchez, pero paga. I ves fent les maletes que això s’acaba.
Enhoradolça, tribunales y fiscales. Este es el camino, aunque nos gustaría andarlo bastante más rápido.

Valoració:-3menosmas
Per Salvador, fa mes de 4 anys

Que les embarguen hasta el último euro las cuentas PARTICULARES de los jefazos y organizadores tan chulos de la ANC.Así se enterarán de lo que vale un peine.

Valoració:-3menosmas
Per Adéu, fa mes de 4 anys

Lladres i macarres fins el final.

Valoració:24menosmas
Per yuan, fa mes de 4 anys

Venga.. a tragar y a pagar!! Embargo de bienes ya!

Valoració:-3menosmas
Per veritats, fa mes de 4 anys

L´ANC ha dit que no pagaria !
Així m´agrada amb un parell de .....
Ja n´hi ha prou d´espoli del govern centralista de Madrit !

La Independència és lo millor !

Valoració:20menosmas
Per Veritat, fa mes de 4 anys

L'Estat Espanyol va desviar els doblers del Corredor Mediterrani,.per gastar-los en una línia ferroviària castellana

Valoració:18menosmas
Per solo, fa mes de 4 anys

¿Solo?

Valoració:-3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris