algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

Podem respon: «PSIB i MÉS han d'acceptar la nostra proposta»

El diputat de Podem, Aitor Morrás, ha defensat que Baltasar Picornell és un bon candidat per presidir el Parlament. Ha fet referència a la trajectòria política que ha tingut com a parlamentari i a les seves qualitats personals.

Morrás, després de les declaracions de MÉS i PSIB, ha volgut remarcar que allò que han de fer ambdós partits és acceptar a la persona que ells proposin per a la presidència del Parlament. A més, ha recordat que els Acords pel Canvi recullen que Podem serà qui ostentarà la presidència i, per tant, PSIB i MÉS «han d'acceptar la nostra proposta». 

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Sara Casero, fa mes de 4 anys

El diputat autonòmic de Podem Illes Balears, Balti Picornell Llado, és la persona escollida pel seu partit per ser el nou president del Parlament de les Illes. Han sortit veus descontentes amb aquesta decisió perquè es considera que hauria de tenir 'més' coneixaments per a presidir el Parlament i que ningú els garanteix que faci bé la seva funció. Crida l'atenció el classisme que destila PSOE i MÉS. Aquest senyor és fuster o ferrer, no ho record bé. Allò que sí record perfectament és que el Parlament de les illes va ser presidit per la molt 'honorable' Maria Antònia Munar a la presó per corrupte i que van recolzar tant el PSM com el PSOE fa tan sols deu anys, just abans de la legislatura de Bauzà. També un tal Rotger en dues legislatures, del PP i ex batle d'Inca amb un currículum ben interessant...
Em mor de ganes de veure a una persona del carrer presidint el Parlament que és de totes. Quina falta ens fa que els càrrecs públics entenguin que és la ciutadania la que ha de ser a les institucions i que la participació és precisament açò.
Qui torni a demanar garanties, agraïré que em certifiquin quines són les que ofereixen Fina Santiago, Marc Pons, Biel Barceló, Marti Xavier March Cerdà, Francina Armengol, Pilar Carbonell, Elena Baquero, Damià Borràs, Patri Font, Ruth Mateu, Nel Martí, Juan Manuel Lafuente, David Abril, etcètera i si aquestes són més aviat les de sentir-se part d'un grup d'elegits dotats de majors i millors virtuts que altres amb els que han començat a compartir espai en el Parlament.
Imagin que els primers dies i setmanes seran un poc més difícils per a Balti Picornell Llado, com estic segura que ho devia ser per Maria Antònia Munar, Diéguez, Rotger... que ben segur molts dels que repetiu vau ser pacients i considerats.
No som votant de Podem al Parlament de les Illes, però trob que allò que preocupa a més d'un és precisament el protagonisme que tindrà i l'impacte que suposarà la presidència de Balti Picornell.

Valoració:-3menosmas
Per au ido, fa mes de 4 anys

au ido pels u peluts , homs i homes , govern i gevernants. tot per la pasta. si tots tinguessim un mínim de seny, ens adonariem conta que Mallorca és un minuscul punt del mediterrani i que elmón va més aviat que el que poden preveure, el paissos orientals, xina, corea ,... ens passaran per damunt.

Valoració:1menosmas
Per Ferri, fa mes de 4 anys

A tots els que no els agrada el pèl del Sr. Baltasar Picornell i consideren que el seu aspecte no és l'apropiat per ser president del Parlament, suposo que enyoren Maria Antònia Munar, ella si va ser una presidenta glamurosa i amb un look de princesa mallorquina .

Valoració:-7menosmas
Per M, fa mes de 4 anys

Marc Miquel. Crec que el senyor Picornell és un bon polític i una petsona honesta, però com vostè, també crec.wue si s'arreglàs un poc els cabells, ho tendrïa més fàcil que aprovàssin ser President fel Parlament. A un simple ordenança no li permetrien anar així i per tant, a un diputat tampoc se li hauria de permetre i menys si és President del Parlament.

Valoració:5menosmas
Per xesc, fa mes de 4 anys

Para cuando una ley que obligue a trabajar al menos 10-15 anos minimo antes de poder ser politico. En este pais abundan y sobran politicos con poca experiencia laboral y que solo quieren vivir de las arcas del estado. No se puede ser un buen politico sin una gran experiencia laboral, seamos serios. Y al melenudo este, por favor pelate y dedicate a otra cosa. Vuelve a la politica cuando tengas 50 anos.

Valoració:8menosmas
Per Agggccccccssssss, fa mes de 4 anys

El fatxa tronat i rabiós ja es torna posar un altre hom de medicament que no hi diu amb la notícia.
Arruix!

Valoració:1menosmas
Per Ventolin, fa mes de 4 anys

Mes y PSIB, tomad la medicina que vosotros mismos habéis preparado. Y la de Inca, como boticaria, o hija de boticario, debe saber más que nadie. Buenos compañeros de viaje. Queríais arrinconar al PP a toda costa, y ahora la "costa" la tendréis que subir vosotros solitos. Y faltan casi dos años. Menjau butza.

Valoració:0menosmas
Per Marc Miquel, fa mes de 4 anys

Sense ganes d'ofendre a ningú, recomaneria al sr. Picornell que passés per la "pelu", i s'arreglés una mica el pèl i la barba, així podríem veure-ho una mica millor.

Valoració:21menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris