nubes rotas
  • Màx: 25°
  • Mín: 24°
25°

El Pi: «Podemos no és de fiar, no han sabut ni dignificar les institucions»

Imatge del Consell General d’El Pi.

12-11-2016El Pi

Jaume Font, president d’El Pi, ha valorat aquest dissabte la crisis institucional del Parlament «que pot acabar afectant al Govern» durant la Comissió Executiva i el posterior Consell General de Mallorca celebrats a Llucmajor. «Podemos no és de fiar, no han sabut ni dignificar les institucions», ha senyalat.

«Podem pensar distint però hem de ser capaços de donar una imatge de cohesió institucional», ha senyalat Font.

El president de la formació ha alertat que el que «de moment és una crisi institucional» no es transformi en una «crisi de Govern, tal com van els aconteixements», i insta a donar una solució ràpida, deixar-se de ‘shows’ i «parlar d’una vegada dels problemes que preocupen i afecten els ciutadans». 

El Consell General d’El Pi ha analitzat les actuacions de la formació a les diferents institucions, l’actualitat política i també ha agafat nota de les propostes fetes per elaborar futures iniciatives. Una de les quals serà fer força per treure endavant un Pla per a la Indústria, «capaç de diversificar el model productiu».

Jornada de Turisme

Posteriorment a la reunions internes del partit, la secretaria de formació d’El Pi dirigida per Rafel Ballester ha celebrat la jornada ‘Límits al Turisme?’ amb laparticipació, com a ponents, de l’hoteler Joan Massanet; el president de l’Agrupació Empresarial de Lloguers de Vehicles, Ramon Reus, el vicepresident de l’Associació d’Apartaments i Vivendes de Lloguer de Temporada de Balears, Joan Miralles i el professor titular de la UIB, del departament d’Economia de l’Empresa, Antoni Serra.

El Pi considera que els únics límits que s’han de posar al turisme són a base de regular amb criteris de qualitat aspectes tan rellevants com el lloguer turístic, el tot inclòs o la saturació dels cotxes de lloguer, «tres dels grans incompliments» d’aquest Govern.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Regionalistes del segle XX, i Espanyolistes, fa mes de 3 anys

Sí, Senyor la bandera espanyola davant tot.

Acabareu com en Duran

Valoració:11menosmas
Per Enric, fa mes de 3 anys

Ai la caterva pessemera junta ara hauria de callar. Tan espanyols que sou i després d'haver fet les coses bé amb la vostra porqueria d'Arrelam i donar durant un temps la batlia al PP perquè no governàs el Pi, ara l'acceptau. Clar, al pessemé saps que li agraden les cadires. Cadires pels 4 de dalt, i els quatre de baix que sou voltros per aquí a escaïnar!

Valoració:0menosmas
Per Francesca, fa mes de 3 anys

Ai, ai, ai, quanta gelosiiiiiiia.

Valoració:1menosmas
Per I ells, que són molt de fiar?, fa mes de 3 anys

Donar la batlia al PP fent un joc brut a MÉS per Mallorca, per treure defora el seu alcalde, va ser el que va definir a la nova UM.
Això vos ha marcat per sempre, pineros. Així que ara, no sou els més adequats per donar lliçons d'ètica a un partit, que ens agradi o no, és juntament amb MÉS, un dels dos únics que estan nets.
Almanco callau.

Valoració:2menosmas
Per Jordi, fa mes de 3 anys

La nova UM en acció. No sé com no vos cau la cara de vergonya, després de donar la Batlia de Manacor al PP, ara venir a donar lliçons de dignitat a les institucions? Font=UM

Valoració:6menosmas
Per yuan, fa mes de 3 anys

@M confiesalo... (puedes hacerlo aqui: nadie nos lee, no se enterara nadie) confiesa que si no te viesen tus amigos pancas si que te enroscarias en una discusion conmigo.. pero después ya no serian tus amiguitos...

Valoració:-3menosmas
Per Ja, fa mes de 3 anys

En Matas amic d'en Font en el pp també.

Valoració:4menosmas
Per Clar que sí, fa mes de 3 anys

Na Munar sí, menys mal.

1-1

Valoració:-4menosmas
Per Gladiator, fa mes de 3 anys

El PI és un gran partit. Els seus líders tenen gran experiència en política. Uns van fer feina amb la gran Maria Antonia Munar, els altres amb el gran Jaume Matas, res més a afegir, tots junts un exemple de dignificació de la política.

Valoració:6menosmas
Per M, fa mes de 3 anys

No me maregis Yuan. No me fa ganes de debatre amb tu. Amb una altra persona, tal volta m'agradaria, però amb tu me fa oiet.

Valoració:7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris