cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 24°
26°

Abril, sobre les autopistes d'Eivissa: «No només han fallat els polítics, sinó també els mecanismes de control»

Imatge del Parlament de les Illes Balears.

05-11-2016Arxiu

El portaveu de MÉS per Mallorca, David Abril, ha assegurat aquest divendres, sobre el paper de la intervenció general en el sobrecost de les autopistes d'Eivissa, que «no són només els polítics que han fallat, sinó també els mecanismes de control».

Així s'ha expressat Abril després de la compareixença del viceinterventor general de la CAIB, Josep Amengual Antich, en la comissió de recerca sobre les autopistes d'Eivissa en el Parlament.

Abril s'ha mostrat «sorprès» per la reacció d'Amengual sobre les declaracions de la exconsellera Mabel Cabrer que no llegia els plecs dels contractes. «És una pràctica habitual» ha dit Amengual.

Responsabilitat
«Llavors, quina responsabilitat política es pot reclamar si hi ha problemes?», s'ha demanat Abril.

D'altra banda, respecte a les declaracions d'Antoni Bosch de la consultora Ernst & Young, sobre les exigències de realitzar el treball «en temps rècord», per a Abril, això significa «acabar amb les garanties de bona gestió dels diners públics».

Projectes de drenatge

Pel que fa a la compareixença del que també va ser secretari general tècnic de la Conselleria de Medi ambient, Miquel Ramis de Ayreflor, Abril ha interpel·lat a Ramis perquè «si tot era tan correcte, i els projectes van passar per comissió de medi ambient en 2004, per què en 2009 es van haver de tramitar d'urgència els projectes de drenatge dels accessos a l'aeroport, sota el risc d'inundacions i que podien afectar a les persones?».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris