nubes rotas
  • Màx: 20°
  • Mín: 19°
18°

MÉS: «El contracte únic és un engany»

La diputada ecosobiranista Joana Aina Campomar, juntament amb el diputat Antoni Reus amb la PNL.

MÉS per Mallorca

La diputada ecosobiranista Joana Aina Campomar, juntament amb el diputat Antoni Reus han registrat aquesta setmana una Proposició No de Llei, on s'insta al Parlament a rebutjar el contracte únic com a fórmula perjudicial per als treballadors. «És essencial que el Parlament es posicioni davant d'aquesta nova amenaça», ha assegurat Campomar qui ha incidit en la situació d'inestabilitat laboral que pateixen molts homes i dones. La PNL també demana al Govern de l'Estat i al Congrés que deroguin la reforma laboral del Partit Popular del 2012.

«Rebutja el contracte únic que proposa Ciutadans (C’s) perquè creiem que és un engany. Disfressa la possibilitat que tots els treballadors passin a indefinits quan en realitat, tots els treballadors passarien a ser temporals amb una alta precarietat», ha assenyalat Campomar, qui també ha alertat de les negatives conseqüències que pot tenir aquest tipus de contracte a les Illes Balears. «Creiem que aquesta proposta el que faria seria rematar el que queda de qualitat de treball a les nostres Illes, que realment ja sofreix molta precarietat. El que significa molt de sofriment per als nostres treballadors i per a les nostres famílies», ha afegit.

Millora del mercat laboral

La diputada també ha criticat que PP i Ciutadans diguin que aquest tipus de contractació millorarà el mercat laboral quan permetria que les indemnitzacions fossin a cost zero i «hi ha el perill de generalitzar l'acomiadament sense causa justificada». Alhora també hi ha el risc que aquest complement salarial del contracte únic per als sous baixos podria ser utilitzar per a alguns empresaris per abaixar els sous. «Aquesta renda no ha de tenir aquests caire que només beneficia als empresaris, hauria de mirar com la Renda Social que hem promogut aquí a les Illes per la situació socioeconòmica de les famílies», ha afirmat.

La representant de MÉS per Mallorca per ha criticat, finalment,  la falta de definició de la proposta, però sobretot ha incidit en els seus efectes negatius no només en relació a la qualitat de feina, sinó també en la percepció de la realitat laboral. «Hem de ser contundents i dir que no al contracte únic que també permetrà encobrir les estadístiques, ja que no existiran diferències entre temporals i indefinits», ha sentenciat.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per La teva pinió no compta, fa mes de 4 anys

Tu que entres amb més de quaranta niks diferents, i perquè els insults i improperis cap a noltros i cap a la nostra cultur, paresquin que vénen de molta gent, pretens que els altres entrem amb el nostre nom i llinatges autèntics i, probablement també amb la nostra direcció postal, números de telèfon i e-mail i, també amb el numero d´identitat i de les nostres targetes de crèdit i comptes corrents i que te deixem a un apartat de correus còpies de les claus de la nostra casa i del nostre vehicle?
Si vols això, ho proposes a a direcció del diari, al Ministro del Interior, a Frau Merkel o al Rei de Tailàndia. Jo faré el que me vengui en gana.

Valoració:4menosmas
Per Emigrante, fa mes de 4 anys

Así que ahora tu nick es @La teva opinió no compta?

Valoració:0menosmas
Per La teva opinió no compta, fa mes de 4 anys

La teva opinió no compta. I voltros també teniu almenys vint noms diferents cada ún. Però com repetesc, la teva opinió no compta i esper que per abonar-li la subvenció, obliguen al dBalears a no admtre els vostres comentaris.
En canvi a les vostres publicacions, ho heu tot ben blindat, i disposats a dir a la barra al que vos faci la contrària.

Valoració:11menosmas
Per Scot Licon, fa mes de 4 anys

Hola ... Termini del préstec @ 3%


Té un préstec urgent necessitat d'esborrar els seus deutes, o
Cal capital addicional per tal de millorar el seu negoci?
Hem pres prestat diners per a les persones en necessitat d'ajuda financera
vostè té mal crèdit o necessiten diners per pagar les factures,
invertir en el negoci de 3,00%.


Vull utilitzar aquest mitjà per informar-lo que per fer una fiable i
el destinatari, i estarà a punt per oferir-li un préstec.
oferim;
préstecs personals
Préstec de consolidació de deute
El capital de risc,
préstec comercial
Els crèdits corporatius
crèdit educatiu
préstecs per a l'habitatge per cap motiu!

Confiàvem alternativa al finançament bancari, i el nostre procés de sol·licitud és simple i directe.

Si vostè està interessat, no dubti en posar-se en contacte amb nosaltres amb la següent informació, aquesta
Correu electrònic: scotlicon121@gmail.com

Respondre si cal

Valoració:-8menosmas
Per Emigrante, fa mes de 4 anys

Me parece mas "amoral" cambiarse de nick cada vez que se escribe para pedir que censuren y borren los comentarios que no os gustan.

Valoració:-5menosmas
Per Quina baixesa moral!, fa mes de 4 anys

Heu vist una voda més amoral i cínica que aquest que roba els comentaris i els noms i els canvis el sentit?
Esborreu això, dBalears. No els deixeu entrar més a fer mal a aquest diari.

Valoració:12menosmas
Per Xesc, fa mes de 4 anys

Demostrem, a aquests que escriuen aquí en espanyol, que la llengua inútil i innecessària, dins del nostre territori lingüístic, és la forastera i no -com ells voldrien- la catalana. Col·laborem a llur adaptació al nostre país fent-los imprescindible el català. Facem com si no entenguéssim la llengua dels seus comentaris.

Valoració:4menosmas
Per Maria, fa mes de 4 anys

I el darrer punt de l'acord signat avui, sobre equiparar els permisos de paternitat amb els de maternitat, també fa molta por, perquè si amplien els permisos dels homes ja va bé, però coneixent el personal, són capaços de deixar el permís de les mares en una setmana o quinze dies justos. Ja ho va dir na Mònica de Oriol, del Círculo de Empresarios, que si una treballadora té un fill, els empressaris ténen un problema gros. Però ella en té sis de fills.

Valoració:8menosmas
Per sensefi, fa mes de 4 anys

Diréis todo lo que queráis, pero el Consell de Mallorca, sobra. No es necesario. El Govern con los mismos empleados puede hacer lo mismo.

Quiero recordar para todos los que argumentan que "madrid ens roba", que el segundo pacto de progreso (¿?), aumentó la plantilla laboral en 8.200 personas. Asi los dineros nunca serían suficientes.

Valoració:0menosmas
Per Un altre piiiiic?, fa mes de 4 anys

Com hem de dir als dretúns que "il.luminat" no significa beneit, ni dement, ni tampoc algú que té unes iniciatives que son un fracàs? Un il.luminat és una persona religiosa que està en contacte amb Déu, un místic com per exemple el Beat Ramon Llull, o Santa Teresa de Jesús, ja que a tu els sants castellans te pareixen que fan miracles més bons.
Tot això ve de mirar tertúlies de les cadenes low cost ( de baix cost per ells es clar, perquè les finançam els contribuents enganats)
A veure si t´arriba a entrar dins la mollera, que això ja fa beneit ( no il.luminat)

Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris