nubes rotas
  • Màx: 20°
  • Mín: 19°
18°

Noguera aclareix que la suspensió de la moratòria no suposa el vistiplau a les grans superfícies

29-06-2016

El tinent de batle de Model de Ciutat, Antoni Noguera, ha assegurat aquest dimarts que la suspensió de la moratòria de grans superfícies del Consell de Mallorca en la Platja de Palma, no suposarà en cap cas que es doni el vistiplau al projecte Palma Springs que no disposa de llicència comercial.

Noguera ha recalcat que la sentència del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears (TSJIB) que ha suspès cautelarment l'aplicació de la Norma Territorial Cautelar (NTC) del Consell en l'àmbit de la Platja de Palma, «no vol dir que el projecte de Ses Fontanelles pot seguir endavant», ha informat el consistori en un comunicat.

El tinent de batle també ha respost a les acusacions del grup del PP que Cort hagi instaurat «la inseguretat jurídica» en l'urbanisme municipal i ha qualificat als seus portaveus, Marga Durán i Maurici Rovira com «el zipi i zape del trile informatiu».

«No es poden dir més mentides i inexactituds en una roda de premsa com la de Duran i Rovira. La urbanització de Ses Fontanelles no està acabada, ni recepcionada», ha dit Noguera.

Noguera ha recordat que la moratòria de centres comercials la va adoptar el Consell de Mallorca fa uns mesos per avançar paral·lelament en la redacció del Pla Director Sectorial d'Equipaments Comercials.

Ha insistit que, després de la sentència que anul·la l'aplicació de la moratòria en la Platja de Palma, la situació del projecte de Ses Fontanelles «és la mateixa que abans» perquè no té llicència comercial, denegada per dues vegades.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris