cielo claro
  • Màx: 14°
  • Mín:

Les gloses de la campanya de Sobirania per a les Illes

Sobirania per a les Illes ha fet públics diversos vídeos denúncia on el candidat al Congrés Mateu Xurí fa ús de la glosa per fer referència a temes d'actualitat com el mal finançament, la destrucció del territori o l'esbucament de sa Feixina. 

Finançament

Per marcar la nostra senda
sense tracte colonial
basta d'espoli fiscal
votem per la nostra hisenda

Multinacionals i Territori

Sempre l'especulació
obeeix moviments tàctics
fets per mor dels poders fàctics
d'aquests estat destructor

Esbuquem el feixisme

Avançam com a nació
i la història hem de conèixer
i hem de fer desaparèixer
allò que no té valor

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Undetants, fa mes de 4 anys

Vull recordar que les eleccions de demà són al Congrés dels Diputats i al Senat. Ho dic perque veig a persones que van un poc despistades.

Valoració:-7menosmas
Per En Bielot menja camaiot, fa mes de 4 anys

Que té a veure sa Feixina amb les eleccions nacionals, no tenim més problemas per resoldre a Madrid?
En Mateu Xurí m’agrada molt com a glosador, però quina preparació o estudis té com a politic?
A Madrid necesitem gent preparada, perquè no han enviat a qualcú amb més pes, que sap fer a part de cantar, el seu curriculum no diu res d’altres feines?
Perquè no han enviat en Critòfol Soler, que aquest si que té curriculum. No basta ser sobiranista.

Valoració:-7menosmas
Per Jep, fa mes de 4 anys

Just enc ganes que aquest annerot deixi de sortir per la televisió de franc. Quin personatge més vomitiu. Jo som independentista i tanmateix no vull saber-ne res, de personatges així que fan el joc al PP, al PSOE i a Ciudadanos.

Valoració:-9menosmas
Per Undetants, fa mes de 4 anys

A la veritat

El diumenge que ve vota a qui et vingui de gust però deixa en pau a Més. Per cert, a quin poble et refereixes afirmant que "el poble ja n'està fart"? Si com a poble et refereixes a un parell com tu, anan bé per tal que tot el poble de veritat vos segueixi.

Valoració:-5menosmas
Per ., fa mes de 4 anys

Bernat: no és que el de Ciudadanos tengui gens de bon aspecte, amb aquella carota que bé me callo el que me recorda, i la del PP és més normal, però sempre va descambuixada i no es gens femenina.

Valoració:0menosmas
Per slort, fa mes de 4 anys

Allò que molesta més els "trolls" (els que escriuen en foraster en aquest fòrum ho són) no és que valorin els seus comentaris en vermell o que opinin en contra d'ells -això els permet de continuar replicant-; sinó que no els facin cas. Per tant, la cosa millor que es pot fer és no respondre'ls i deixar-los la puntuació en blanc; fins i tot, no llegir les seves opinions. D'aquesta manera, la provocació que pretenien no té cap efecte.

Valoració:0menosmas
Per PlusUltra, fa mes de 4 anys

Hoy es un día histórico, los bastardos ingleses siempre apoyados por los catalufos desde 1715 salen de Europa, UK dividida 51/49. UK se desintegrará, pérdida de Gibraltar, Escocia e Irlanda del Norte. El aislacionismo de Inglaterra es una victoria española. Pronto la playa de los catalanes en Gibraltar volverá a ser española. Cierre de la verja ya!

Valoració:0menosmas
Per Des de sempre, fa mes de 4 anys

Hi ha coses que no canvien. Els que s'amaguen darrera SI sempre han actuat de la mateixa manera, ja sigui a un partit, a una Assemblea docent o a una candidatura cívica.
http://patriotesdepedrapicada.blogspot.com.es/2016/06/patriotes-offshore.html

Valoració:-8menosmas
Per PlusUltra, fa mes de 4 anys

Vete a cantar a Gibraltar, cerramos la verja y tiramos la llave.

Valoració:0menosmas
Per Bernat, fa mes de 4 anys

Fent sopes, amb una cicatriu a la galta, amb dents repulsivament enfosquides i amb aqueixes camisetes de platja, qui es pot prendre seriosament aquest al·lot que es pensa que és un gran glosador? La seva candidatura reaccionària només servirà, objectivament, per a refermar el PP, el PSOE i Ciudadanos.

Valoració:-21menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris