cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 25°
25°

Antoni Verger (Unides Podem MÉS): «A nivell programàtic i a nivell de discurs jo dic el mateix que deia dia 20 de desembre»

23-06-2016

Antoni Verger Martínez és llicenciat en Dret a la UIB i té un màster en Transports. L’any 1996 es va afiliar al PSM. Després de les eleccions del 2007, Verger va ser nomenat director general de Mobilitat del Govern. Va ser al març del 2010 quan va ser elegir secretari general de la Federació PSM a Palma i, mesos més tard, candidat a les eleccions municipals. Avui dia, Antoni Verger es presenta com a tercer a la llista de Unides Podem MÉS a les Illes Balears a les eleccions del 26J.

A falta de tres dies per les eleccions el candidat de Més per Mallorca ha parlat als oient d’Ona Mediterrània. El resum de l’entrevista:

«Aquesta candidatura té un compromís molt ferm de defensa dels drets dels catalanoparlants».

«A nivell programàtic i a nivell de discurs jo dic el mateix que deia dia 20 de desembre».

«Sortirem a uns mitjans de comunicació de televisió estatals que són els referents informatius per a molta gent».

«Units Podem MÉS té un programa que, quan es va fer la confluència a nivell de Balears es va pactar un programa comú, es va incorporar tot el que el que duia MÉS dins del seu programa de dia 20 de desembre».

«REB (Règim econòmic especial): hi ha un model, el canari, que és un marc referencial ens hi hem de fixar. Allà sí que es compensa per sobre costos d’insularitat, fent viable moltes explotacions que sinó no ho serien».

«(Finançament balear) Tots sabem que, en campanya, PP i PSOE sempre han dit que això és una qüestió a resoldre i han tornat amb les mans buides. No és impossible fer-ho perquè és una qüestió de justícia mínima».

«Les xarxes d’AVE és absurda i hi estan gastant els 1.500 milions euros anuals, més els costos de manteniment. Com els costos de 58 aeroports a la península, que no té cap tipus de sentit tampoc, ja que tenim la meitat de població d’Alemanya i el doble d’aeroports. També les despeses en armament, despesa en ambaixades (130 ambaixades a l’estat espanyol)».

«La rebaixa de l’IVA cultural al 4% significaria un reviscolament de tot el món i sector cultural».

«Dins del programa hi ha una opció molt clara: reforma de la Constitució i garantir el dret a decidir del poble. Quan es doni la paraula al poble serà aquest qui conformarà quin model d’estat queda definit»

«Està pactat la llibertat de vot pel diputat de Més, no estic subjecte a cap disciplina de vot, excepte a la investidura de Pablo Iglesias. També hi ha llibertat absoluta i marge de maniobra política per presentar iniciatives, per presentar propostes...».

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 3
Siguiente
Per Francesca, fa mes de 3 anys

Els programes dels partits franquícia espanyola presenten propostes que requereixen continuar i multiplicar el dèficit fiscal de les nostres illes, a més del seu mal finançament. Per tant...

Valoració:3menosmas
Per @undetants, fa mes de 3 anys

Me pens que Sobirania és sobirana. Hi ha candidats i simpatitzants d'erc, sí, entre d'altres. I he parlat de franquícies espanyoles.

Francesca

Valoració:4menosmas
Per Undetants, fa mes de 3 anys

A Francesca

SI = franquicia ERC
D'aquesta manera, davant el fracàs evident de la candidatura que ja sabia des del primer moment ja que l'objectiu era un altre, aquest partit no es veia perjudicat. Heu caigut de quatre grapes. Bona sort.

Valoració:-5menosmas
Per @Undetants, fa mes de 3 anys

No tenc "meus", llevat del poble del qual som part.
Som sobiranista a nivell individual i col·lectiu. No vaig de franquícies espanyoles estil podemos, ppsoe ni c's.

Francesca

Valoració:5menosmas
Per Undetants, fa mes de 3 anys

Vull recordar que les eleccions de demà són per al Congrés dels Diputats i al Senat. Ho dic perque veig alguna persona despistada.

Valoració:-3menosmas
Per Undetants, fa mes de 3 anys

A Francesca

I quina realitat és la de les illes per SI? D'entrada, demanem el mateix SI i UNITS PODEM MES això vol dir que tots dos veiem la mateixa realitat. O em perdo alguna cosa? Per cert, t'has posat a pensar que SI podria ser també una franquícia? Pensa-hi. Mira també dintre dels teus i despres parla de franquícies.

Valoració:-8menosmas
Per Francesca, fa mes de 3 anys

Vostè pot dir missa, senyor Verger, però es presenta sepultat en una llista que és d'un partit franquícia de Madrid, populista i ambigu a més no poder, poc adequat a la realitat de les Illes Balears.

Valoració:2menosmas
Per TPV, fa mes de 3 anys

Albert ja l'he trobat. Gràcies.

Valoració:2menosmas
Per TPV, fa mes de 3 anys

Gràcies Albert Ferrer. Ens pots posar l'enllaç?

Valoració:1menosmas
Per undetants, fa mes de 3 anys

En Joan Lladó, e ldia 20 de desembre de 2015 va escriure això en el seu mur de Facebook:

"Joan Lladó
20 / desembre / 2015 ·

Demà hi ha eleccions i mai havia votat amb tanta desgana. No es presenta cap partit independentista illenc al Congrés. No crec amb els que diuen voler jugar a ™primera divisió™. Jo només apost per la divisió de l'Estat si volem ser ciutadans de primera. No crec que un diputat a Madrid de 350 serveixi de res de res. A Catalunya n'han tengut més de 20 d'obediència catalana i no els ha servit de res. La majoria sobiranista ha nascut als carrers de BCN, no al Congrés. No crec amb anar al congrés acatar les ordres dels grups que consentiran que el 48% dels nostres imposts paguin AVE buit, però tampoc puc creure amb qui amb 4 anys governant no amplià ni un centimetre el tren a Mallorca.

Però votaré. Massa gent ha perdut la vida per defensar aquest dret. Al senat votaré explicant que vull una mallorca lliure a la papereta. Ho redactaré bé i com me roti... El senat és una cambra inútil pels illencs (encara més que el Congrés que ja es dir!) Be, de fet es inútil per tots els espanyols. Tot els que s'aprova ha de passar pel Congrés, i costa 3000 milions!!! Jo no entenc perquè encara certs partits s'hi presenten... Per coherència només s'hi hauria de presentar PSOE i PP. El problema és que els partits que ens venen com a renovadors han estat parits només per substituir als classics, no per canviar el sistema. Res, bona sort i feliços àpats a la tasca madrilenya de Los huevos de Lúcio. Serà el més profitós que faran els diputats illencs que aniran a Madrid a pitjar els botons que els manin pitjar."

En definitiva: no faré una crítica als membres de SI que s'ho creuen amb el cor i van amb bona fe. Però sí que els diré que vagin en compte amb els companys i companyes que actuen amb revanxisme polític que això serà la causa del seu fracàs.

Salut i bona sort.

Valoració:-5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 3
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris