cielo claro
  • Màx: 13°
  • Mín: 12°
12°

Natalia Troya (PSIB-PSOE): «I per què no un pacte 'a la balear'? Doncs clar que sí, és una possibilitat»

«Crec que Son Servera ja es mereixia tenir la primera dona batllessa».

@NataliaTroya

Natalia Troya Isern, diplomada en Relacions Laborals i llicenciada en dret. És la batlessa de Son Servera i membre de l'executiva dels socialistes de Mallorca. Es presenta com a candidata socialista per Mallorca al Senat espanyol a les eleccions del 26J.

Les idees principals de l’entrevista d’aquest dimecres a Ona Matí, d’Ona Mediterrània, en 10 frases:

«Crec que Son Servera ja es mereixia tenir la primera dona batllessa. El meu partit crec ha apostat molt per les dones i crec que hem estat un dels partits amb més dones al capdavant de les llistes»

«La llei Montoro limita molt l'autonomia de les administracions locals. Al nostre programa electoral duim la derogació d’aquesta llei que asfixia els ajuntaments»

«A Balears som més madurs amb aquesta consciència de fer pactes. Tant el ciutadà com el polític ens hem hagut d'asseure, moltes vegades, per fer coalicions i per fer pactes. Això ens ha donat una maduresa»

«I per què no un pacte 'a la balear'? Doncs clar que sí, és una possibilitat. A nosaltres ens agradaria que fos així».

«El Senat és una cambra que ben enfocada i ben transformada és molt important per comunitats com aquesta que hem de reclamar molt. També és una cambra molt important perquè tots els partits, en aquests moments, volem modificar la Constitució Espanyola i per fer això necessitem una majoria al Senat».

«Nosaltres hem apostat per canviar el règim de finançament de les Balears. No podem ser uns ciutadans de segona, hem de lluitar contra la insularitat, contra el finançament i hem d’estar en un posicionament de sortida com a la resta de comunitats autònomes».

«Després de 26J ens haurem de seure amb altres coalicions, haurem de parlar i esper que tot això pugui arribar a un enteniment sense tardar quatre mesos. A partir d’aquí, seure i fer feina».

«El que hem vist aquests quatre anys de polítiques del Partit Popular jo, que tinc 37 anys, no ho havia vist mai».

«Vivim a una comunitat on la nostra font de riquesa és el turisme. El conveni d’hostaleria és dels pitjors convenis que hi ha. Hem de reformar l’estatut dels treballadors, hem de tornar negociar els convenis col·lectius i hem de tornar a fer que els treballadors recuperin els seus drets».

«El que hem d’explicar és que som unes Illes que volem les mateixes garanties, els mateixos drets, que les nostres empreses han de tenir les mateixes oportunitats que tenen les empreses a escala estatal».

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Xesc, fa mes de 4 anys

Demostrem, a aquests que escriuen aquí en espanyol, que la llengua inútil i innecessària, dins del nostre territori lingüístic, és la forastera i no -com ells voldrien- la catalana. Col·laborem a llur adaptació al nostre país fent-los imprescindible el català. Facem com si no entenguéssim la llengua dels seus comentaris.

Valoració:-1menosmas
Per "Castella mos roba", fa mes de 4 anys

Ez baduzu ezagutzen Mallorkako idazten (g)eusk, baina ez du ezer egingo gaztelaniaz.

Ez dago Itzultzaile askorekin.
-----
Si no saps mallorquí, escriu en (g)uasc, però no ho facis en castellà.

Hi ha traductors de sobra.

Valoració:4menosmas
Per Ángel, fa mes de 4 anys

Para empezar decir que soy vasco, entiendo el catalán, pero por desgracia no lo hablo, pero no se es más o mejor mallorquín por hablar mejor o peor una lengua, cualquiera que fuese y excluir a nadie por ello, me resulta fascista o muy ignorante, lo cual , si que es un problema...., más cultura y educación..... camaradas y compañeros

Valoració:0menosmas
Per Català, imprescindible, fa mes de 4 anys

Tenint en compte la situació sociolingüística actual, qualsevol partit que consent que un dels seus membres se'ns adreci en foraster -o "en bilingüe"- és que menysprea la llengua pròpia del país.

Valoració:-6menosmas
Per P., fa mes de 4 anys

Aquí un serverí escribiendo en renegado....Nuestra alcaldesa habla perfectamente el serverí y le viene de casta, pero de casta de la buena, de la sana, de la que se ha roto la espalda trabajando, de la que no tienen padrinos, de la que ha pagado los estudios a sus hijos con el sudor de la frente y les ha dado valores; esfuerzo, constancia y gratitud. Quien diga lo contrario es que no sabe nada de ella.

Valoració:1menosmas
Per Pitus, fa mes de 4 anys

Pseudosocialista, vés a pastar. Segur que deus ser la mateixa batlessa serverina. Socialistes en el PSOE? No faceu riure. Ah, ah, ah!

Valoració:1menosmas
Per Socialista, fa mes de 4 anys

Orgullosa de ser socialista i de tenir una batlessa com na Natalia Troya. Jo votaré PSOE!!!

Valoració:0menosmas
Per j, fa mes de 4 anys

i encara no ha après a parlar el serverí,aquesta TROYA ISERN?.o només es la batlessa dels renegats?

Valoració:0menosmas
Per Jess, fa mes de 4 anys

Els qui encara pensen votar el PSOE farien bé de recordar que és gràcies als vots del PSOE que el repulsiu Bauzá és senador. I que gràcies al PSOE tenim una monarquia felipista, un país que no es pot autodeterminar i una economia que només afavoreix els rics. Fixau-vos que els pseudosocialistes governen amb Merkel, són els del Blair de la Guerra d'Irak, els d'Hollande, els del corrupte expresident portuguès, els de l'encara més corrupte Felipe González, que farà tot el possible perquè el PSOE governi amb el PP i C's.

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris