cielo claro
  • Màx: 14°
  • Mín:

La campanya 26-J en cinc flaixos: 14 juny

Aquest dimarts 14 de juny la campanya ha transcorregut a Balears (com a la resta de l'estat) marcada per la ressaca del debat a 4 que varen protagonitzar els principals candidats a president del govern espanyol durant la nit d'ahir i la matinada d'avui.

De fet el primer flaix d'avui és una imatge presa de matinada a la seu del PSIB al carrer Miracle de Palma on militants socialistes varen seguir el debat.

El segon flaix és el dels candidats de Sobirania per a les Illes, Mateu Matas, Xurí i Josep de Luis, reunits amb la presidenta de la federació hotelera de Mallorca, Imma de Benito.

El tercer és el cartell que protagonitzen diversos polítics de la candidatura Unidos Podem MÉS i que aquest dijous parlaran al miting central de la candidatura: Pablo Iglesias, Ada Colau, Iñigo Errejón, Mónica Oltra, Irene montero, Pedro Yllanes, Maria de la Concha, Xavi Domenech i Toni Verger.

El quart flaix és per a la campanya diferenciada que fa Ciudadanos a Catalunya i a Espanya i la resta de l'estat. Mentre que a Catalunya el lema és 'Un presidente catalán para cambiar España' a la resta és 'Tiempo de acuerdo, tiempo de cambio'.

Finalment, el cinquè flaix és per a la candidata del PP, Teresa Palmer, que de sobte s'ha amollat i parla en català, cosa que fa unes setmanes no feia mai. Ahir va tenir ocasió de practicar la nostra llengua a Artà, la terra dels seus padrins.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Pepet de Can Sucre, fa mes de 4 anys

Aquest Xurí és un personatge patibulari: té una bona ganivetada a la cara, les dents podrides i xerra fent unes grotesques sopes. Realment, hi ha qualcú que vulgui votar aquest botarate que faria el ridícul al Congrés amb la seva ignorància?

Valoració:-6menosmas
Per Josep de Luis, fa mes de 4 anys

@ Francisca Jaume Guardiona, i
@ Gràcies

Me sap greu que poseu en dubte el que faig als tribunals. Imagin que deveu tenir motius distints al simple sectarisme. Si voleu que xarrem de la meva feina, estic a la vostra disposició per a qualsevol aclariment.

Ara bé, me preocuparia molt més que el dubte sobre la meva feina vingués d'alguna persona i/o col·lectiu a qui hagi prestat serveis com a advocat. Aquests, amb qui m'he preocupat de xerrar a rel de la campanya bastarda i anònima que s'ha llançat contra jo per WhatsApp.

Per si vos pot servir de lliçó a l'hora de defensar el país, vos deman que no me voteu a jo, si no vos agrad, però sí faceu confiança en la resta de candidatura. Es pot, perfectament, votar en Mateu Xurí i na Loreto sense votar-me a mi.

Per acabar, vos he de dir que els assumptes judicials no els acceptat mai pensant en jo. En si jo puc guanyar o perdre. He estat defensant les causes que he considerat justes. Si hagués pensat només en guanyar, potser m'hauria pogut promocionar com a tercer advocat de causes guanyadores. Jo no, jo preferesc perdre defensant el que consider just que guanyar defensant allò en que no crec.

Josep de Luis

Valoració:5menosmas
Per Gràcies, fa mes de 4 anys

@ Francisca Jaume Guardiola,
Moltes gràcies per dir el que molts pensam:
"Mateu Xurí, sí per tu fos jo te votaria, però, amb els socis que t'has envoltat, impossible. I em sap greu, perquè hi crec amb el sobiranisme.

Esper que el senyor advocat, ho faci millor en la política que no ho sap fer en els tribunals."

Valoració:-1menosmas
Per Jaume, fa mes de 4 anys

a Undetants:

Pacte fiscal solidari o sobirania fiscal? Solidari amb qui, Amb qui noltros decidim o amb qui decideixin per noltros?

Valoració:4menosmas
Per undetants, fa mes de 4 anys

a Jaume:

de la mateixa manera que ho vam estar dient durant tota la campanya passada, en aquesta ho seguim fent. Canvi de model de finançament. Pacte fiscal solidari. Gestió dels nostres impostos. Sobirania fiscal. Dígueu com vulguis. Per cert. Podeu llegir el programa cosa que jo no puc llegir el vostre.

Valoració:0menosmas
Per Jaume, fa mes de 4 anys

Mateu Xurí és l'agradable sorpresa d'aquesta campanya. Diu ben clar que ens cal sobirania fiscal, discurs que molta gent comparteix. Podemos encara no ha contat quin serà el règim fiscal volen per noltros i comença a ser ben hora. Gent de MES, ens cal la sobirania fiscal sí o no?

Valoració:2menosmas
Per Jaume, fa mes de 4 anys

Mateu Xurí és l'agradable sorpresa d'aquesta campanya. Diu ben clar que ens cal sobirania fiscal, discurs que molta gent comparteix. Podemos encara no ha contat quin serà el règim fiscal volen per noltros i comença a ser ben hora. Gent de MES, ens cal la sobirania fiscal sí o no?

Valoració:4menosmas
Per No m'estranya, fa mes de 4 anys

No m'estranya gens que el sobiranisme al Principat faci aigües. Després dels comentaris que llegeixo entre les forces sobiranistes de les illes criticant-se unes a les altres, com voleu que ens facin cas des de Madrid? La resposta serà: poseu ordre primer a ca vostra (en castellà, és clar). L'adversari d'un sobiranista no és un altre sobiranista. Són dues maneres diferents i legítimes d'escollir el camí per arribar a la sobirania. Ningú no té la veritat absoluta. L'única veritat és l'espoli i el despreci d'Espanya cap al nostre país. Tant de bó tinguessim a Madrid a n'en Toni Verger i a n'en Mateu "Xurí". Però tal com va anant la campanya, no tindrem ni un ni l'altre.
Salut i sobirania!

Valoració:0menosmas
Per @Plantejau-vos-ho, fa mes de 4 anys

En tenen i en fan, dia a dia, amb els contactes que tenen amb la gent.

No dirigiran res. REPRESENTARAN els vots capdavanters de la gent que vol que un dia recuperem el timó de la nostra barca.

Valoració:1menosmas
Per Plantejau-vos-ho, fa mes de 4 anys

A mi, més que una glosa m´agradaria veure el seu programa. En tenen?
Qui els voti, què votarà?
I sí, hi ha persones al grup a qui votaria a ulls clucs. Però d´altres, m´esgarrifa pensar que poguessin dirigir el poble. Haureu d´afinar millor.

Valoració:-1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris