bruma
  • Màx: 15°
  • Mín:

Una besada entre la Moreneta i la Geperudeta desferma la polèmica

La il·lustració que ha desencadenat la polèmica és obra de l'artista mallorquí Motxuel.

La setmana passada Endavant OSAN de l’Horta, País Valencià, feia públic el cartell amb la convocatòria de la manifestació que es farà el dia 18 de juny a València amb motiu del Dia internacional per l’alliberament LGTBI.

Un cartell, amb una imatge obra de l’il·lustrador mallorquí Motxuel, que en les darreres hores ha fet bullir les xarxes socials i del qual se n’han fet ressò diversos mitjans de comunicació. També el cardenal arquebisbe de València, Antonio Cañizares, ha convocat per dijous un acte de «desgreuge» a la Verge dels Desemparats, patrona de la ciutat, per la «greu profanació» continguda en el cartell.

L’arquebisbe considera que la imatge «fereix profundament els sentiments dels catòlics valencians i de tots els homes i dones de bona voluntat. L'acte de «desgreuge» tindrà lloc aquest dijous i consistirà a resar el Rosari i en una missa a la Catedral de València en honor a la Mare de Déu.

En el cartell, com es pot veure a la fotografia, hi apareixen la Mare de Déu de Montserrat, coneguda popularment com la Moreneta, i la Mare de Déu dels Desemparats, coneguda generalment com la Geperudeta, besant-se.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 3
Siguiente
Per Josep Pagés i Canaleta de Cardedeu Valles Oriental, fa mes de 4 anys

Despres de aixo , ja poden MATAR A TOTS ELS GAI del Món que no me importara pas tindran lo ques mereixen QUE PASA Que nosaltres els tenin que respectar a els I ELS NO HAN DE RESPECTAR A NINGU ELS POCASOLTES ¿ QUIN RESPECTA ES AIXO DE LA MORENETA ? Aixo es OFENDRE PROVOCAR ALS Catolics CRISTIANS .. Si els NO RESPENTEN ALA MEVA VERGE DE MONTSERRAT Santa i Patrona de CATALUNYA jo desde avui TAMPOC TINDRE CAP RESPECTA CAP A ELS GAI NO GRACIAS .. El Respecta a de ser Mutuo o no es Respecta fa molt quels GAIS ES PASEN MOLT AMB els Cristians LA MevaDONA ES DIU MONTSERRAT i per aqui no paso JA TENIU UNALTRA ENENIC GAIS DE MERDA Jo no hus matare pero hus faltare al respecta con bosaltres mel falteu ami al NO RESPECTAR LA VERGE DE MONTSERRAT Si voleu Guerra la tindreu BEIX Que no sou molt de FER AMIC I BOSCA LA PAU Bosaltres GAI Tambe feu la Guerra provoqueu els que no son ni pensen con bosaltres

Valoració:0menosmas
Per Tià, fa mes de 4 anys


Ja em perdonaràs, I doncs, d'haver-te anomenat Idò. Ha estat una llenegada.

Valoració:0menosmas
Per Tià, fa mes de 4 anys


Has de sebre, Idò (i això és vera veritat) que, durant anys, vaig esser el millor pastador de sobrassada del meu poble.

Ara, la proposta d"implementació" de bales d'arma de foc que he proposat va molt de bon de veres. Amb això no hi jug.

Una altra cosa (i voldria anar errat): en relació amb aquests fets que tant ens preocupen, reteniu, per un gust, aquests tres noms: 1) El Vaticà; 2) Mallorca; 3) Barcelona.

Ja en parlarem. I deman a Déu que no n'hàgim de parlar mai.

Valoració:1menosmas
Per I doncs, fa mes de 4 anys

Del porc s´aprofita tot. Hauria de ser l´animal patronímic de Mallorca i posar-lo per tot arreu.
I Sant Antoni amb el porquet al costat, que no és un sant entranyable?

Valoració:3menosmas
Per Tià, fa mes de 4 anys


Una idea per a la policia que, almanco al nostre país, ens defensa bé dels gihadistes.

Jo els suggerria que que impregnessin les bales de les seves armes (fusells, metralletes, pistoles...) amb sang o greix de porc... i de sobrassada o camaiot, si tant voleu.

Deveu sebre que si, al moment de la mort, cap musulmà està en contacte amb aquestes substàncies impures, no anirà mai al paradís. Adéu a les vint-i-set verges que Mahoma els va prometre. Al contrari, pegaran de cap dins l'infern.

Jo fos de la policia de tot el món lliure prendria molt en consideració aquest consell, i el divulgaria. Segur que aquests avortons de Satanàs s'ho pensarien un parell de vegades abans de cometre atemptats en què perillin d'esser ferits de bala "porquificada".

Valoració:4menosmas
Per I doncs, fa mes de 4 anys

Si. Jo l´altra dia me vaig trobar una coneguda (mallorquina però molt espanyolista) que se queixava perquè a Carcassona no hi havia cap cartell en Castellà. I perquè han de voler escriure en Castellà, si ells son occitans i allà es parla el Francès?, li vaig dir. Crec que se va pensar que això d´occità era ser sord-mut o curt d´enteniment, per la cara que va fer.
Una llàstima que no sàpiga pensar, perquè no és mala persona, però ja cerquen sembra l´ultra-espanyolisme als cervells més erms. Basta veure el raonament que fa el foraster de per aqui.

Valoració:13menosmas
Per Tià, fa mes de 4 anys


Una mica de rialles distén.

Vos ne vull contar dues que m'han succeït amb espanyols.

1) Essent a París, vaig topar un escabotells d'espanyols que anaven perduts. Cercaven una adreça i no se'n sortien
.
Tot cortès i parlant-los espanyol, els vaig resoldre el problema. M'ho varen agrair i un, tot perspicaç, em va dir: "Yo conozco tu acento: tu eres serbio. Hablas el espanyol bastante bien". Els vaig respondre que no, que jo era allò que els espanyols anomenen "un polaco".

Cal dir que, parlant espanyol, el meu accent no és precisament de Valladolid.

2) A Praga, a un costat de la Universitat Carolina, hi ha dues plaques que indiquen que allà hi ha el Centre d'Estudis Catalans de Praga. Justament llavors, el director era un mallorquí.

Un grup d'espanyols estaven molt empipats perquè "Aquí nadie habla español. Y todo està escrito en checo."

Els vaig saludar i els vaig explicar que no tot era en txec. Que la placa de dalt sí que ho era, però que la de baix no.

Quan varen sentir que la de baix era en català (i encara ara, si hi anau, la hi podeu veure). els ulls els feien bellumes.

Per allò de "alerta mosques" vaig fer via a tocar el dos però així mateix vaig poder sentir que un dels espanyols cridava "Mecago en la puta!".

En efecte, viatjar ensenya molt.

Un conco meu, essent a París, ja fa temps, va sentir com una espanyola deia al marit: "Vámonos, Pepe, que esto està lleno de extranjeros". I era a París.

Valoració:9menosmas
Per I doncs, fa mes de 4 anys

O tal volta diguin que eren separatistes catalans, Tia, o separatistes catalans.

Valoració:5menosmas
Per Tià, fa mes de 4 anys


No em puc avenir que els inquisidors filoislàmics encara no hagin esborrat el meu correu precedent.

Atenció: a propòsit del crim multitudinari d'Orlando, ara els mitjans de comunicació (seguint n'Obama) s'han posat a escampar que l'assassí no tenia res a veure amb l'Islam, que era un "llop solitari".

No em vendria gens de nou que ara sortís qualcú dient que els assassins han estat els testimonis de Jehovà.

Valoració:0menosmas
Per Tià, fa mes de 4 anys

I ara aquests valents (saben que insultar milions de cristians no els durà cap mala conseqüència) no han tengut reganyols de publicar una caricatura de Mahoma "fent l'amor" amb una nina de dotze anys? Aquell pederasta sanguinari es colgava amb una nina perquè Al·là l'hi havia permès.

Jo em faig creus d'aquests degenerats "occidentals " que revereixen fins a l'obscenitat l'Islam i insulten impunement el cristianisme.

Una bleda barcelonina deia, fa un parell d'anys, en un programa de televisió, que "l'Islam éss una ralixió da pau". Una de dues, aquella senyora ignorava absolutament el que és l'Islam i es limitava repetir comun lloro (perdó, una "llora") consignes políticament correctes, o, simplement, era una cínica.

Mentrestant, pocs mallorquins hi deu haver que no hagin sentit dir a musulmans que "les vostres dones són unes putes", referint-se a les mallorquines (, reparau, parlen de "les vostres dones", com si fossin una possessió del mascle illenc), o bé "Això (Mallorca) era del meu avi i tornarà esser nostra, i vos engegarem (amb la variant (i vos dominarem).

Mentrestant, els imbecils políticament correctes callen i tiren terra damunt fets com aquests.

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 3
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris