cielo claro
  • Màx: 17°
  • Mín: 17°
17°

Xurí: «Serem un moscard i donarem creu a Madrid, no han trobat el flit que pugui matar el moscard del nostre poble»

13-06-2016

Aquest diumenge, a Llubí, el primer municipi de les Balears que es va pronunciar a favor del Dret a Decidir, s'ha fet un dinar popular convocat per Sobirania per a les Illes (SI). Més de 200 persones hi han participat i han gaudit de l'arròs sec que s'ha servit a l'esplanada de l'ermita i de diverses actuacions.

Després del dinar, el candidat al Congrés Mateu Matas 'Xurí' ha explicat que Sobirania per a les Illes es presenta «per escoltar la gent d'aquí i parlar a Madrid», i que és imprescindible «una veu pròpia per dir ben clar que volem comandar a ca nostra, gestionar aquí els doblers que generam aquí i defensar sense descans la nostra llengua i la nostra cultura». Xurí ha afegit: «Serem un moscard i donarem creu a Madrid, no han trobat el flit que pugui matar el moscard del nostre poble».

El candidat al Senat, Josep de Luis, ha destacat «la transversalitat de la candidatura, com a reflex del conjunt de la societat que volem defensar a Madrid» i ha afegit que ha estat «l'amor a la nostra terra» allò que l'ha impulsat a implicar-se en la candidatura. «I com va dir Einstein, l'amor és la més poderosa de totes les forces»
L'acte ha finalitzat amb les actuacions musicals de Biel Majoral i Al-Mayurqa i les gloses de Mateu 'Xurí', Maribel Servera i Miquel Àngel Adrover i Macià Ferrer.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 4
Siguiente
Per Aturmeda, fa mes de 3 anys

Si un moscard ens ha de dur la independència, estam ben arreglats!

Valoració:-1menosmas
Per "Castella mos roba", fa mes de 3 anys

El sindrome dels borrecs. Votar a lo guanyador.

Hi ha més de un 50% del votants que volen apostar a cavall guanyador i dic apostar i no a votar. O sigui que són borrecs.

Suposem que hi ha dos partits o dos candidats A i B, i el resultats finals són A, 51%, B 49%. I posteriorment se fa una enquesta, resulta que A el votaren el 75% del participants i que B ha quedat reduit a només un 25%.
¿Què ha passat? Que la mitat del borrecs han rectificat i no se volen identificar amb el perdedor.

Valoració:3menosmas
Per En Rivera vol donar canya als catalans, fa mes de 3 anys

Un andalús mort de fam s'en va anar a Catalunya, va poder menjar calent, fer-se una casa i els seus fills van prosperar més i van muntar un negoci prósper i el seu net encara més i va poder estudiar una carrera i un banc català el va contractar. Però aquesta família, enlloc de donar laes gràcies a Catalunya i els catalans, per tot el que havien rebut a canvi de res, els vol "donar-los canya" i destruiir-los com a poble. Quina mala gent! O no?

Valoració:15menosmas
Per Quin panorama, fa mes de 3 anys

Entre uns i els altres anam bé....

Valoració:-1menosmas
Per Esmena, fa mes de 3 anys

@ Josep,
Podem (uisss, he dit "Podem") acceptar que la nostra publicació resulti barroera a les persones barroeres. Però com a mínim podries citar-nos correctament.
Patriotes de Pedra Picada
http://patriotesdepedrapicada.blogspot.com.es

Valoració:-1menosmas
Per A en Salvador, fa mes de 3 anys

Si, home! Queda' tranquil que als darrers que votarem serà als que ens volen destruir. Perquè no t' en vas a predicar el Catarisme a l' Estat Islàmic, que potser tenguis més èxit?

Valoració:4menosmas
Per homònim, fa mes de 3 anys

Siga com siga segur que darem una molt bona puntada de peu als pperros i als kk´s. Segur.

Valoració:3menosmas
Per Salvador, fa mes de 3 anys

No se compliquen más la vida.Voten CIUDADANOS. Ese partido se constituyó para dar caña a los separatistas. Es sólo cuestión de tiempo. Quzás no sea en las próximas eleciones, pero en las siguientes, cuando absorban por completo a los votantes del partido del rajao Rajoy, mandarán con mayoría absoluta y ya podrán hacer lo que el rajao no quiso: aplicar el art.155, modificar la Constitución, acabar con los reinos de taifas y reducir a sus justos límites la lengua-pijama de la que tanto se habla en estos foros.

Valoració:-2menosmas
Per Votant del moscard espavilat de ca nostra, fa mes de 3 anys

Un moscard tot sol espavilat es defensa bé i sap esquivar els cops.

Valoració:9menosmas
Per de veres, amics?, fa mes de 3 anys

De veritat, companys, us sentiu còmodes dins Unidos Podem Més...?

Si fins i tot heu de fer equilibris per fer els cartells: verd-morat... i el nom (Unides Podem Més, Unidos Podemos Més, Unidos Podem Més...)... i tot el demés

Pfffff... quina peresa i... quina pena!

Quin deixar perdre la feina feta durant dècades... :(

Valoració:8menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 4
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris