nubes rotas
  • Màx: 20°
  • Mín: 19°
18°

Pericay (C's): «Qui realment governa és el departament de Filologia Catalana de la UIB»

06-06-2016

El Grup Parlamentari Mixt - Ciutadans (C 's) ha censurat aquest dilluns que tot i que la cúpula de la Conselleria d'Educació es mostrés a favor que també hi hagués còpies dels exàmens de selectivitat en castellà, finalment no n'hi haurà. És una decisió que consideren que va «contra la llei i contra la moralitat».

En una roda de premsa que ha tingut lloc aquest dimecres, el portaveu de Ciutadans, Xavier Pericay, ha dit que «té la sensació» que el conseller d'Educació, Martí March, «pinta ben poc» i que «qui realment governa és el departament de Filologia Catalana de la UIB».

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 4
Siguiente
Per IB3 en català!, fa mes de 3 anys

23h 33', 10-6-2016: per desgràcia, IB3 emet una altra pel·lícula en foraster.

Valoració:7menosmas
Per Joan J., fa mes de 3 anys

"Va contra la llei i contra la moralitat...", Això sembla tret dels anys 40 del segle passat, o fins i tot del segle XIX. Algú l'hi hauria de fer veure que fa el ridícul.

Valoració:1menosmas
Per Bel, fa mes de 3 anys

Hi ha hagut copies tant en català com en castellà a sa Selectivitat...

Valoració:2menosmas
Per PERICALL ARRUIX!, fa mes de 3 anys

Vatualmón, de renegats! Au arruix de Mallorca! Arruix de Catalunya! Avió de rekhilla cap a espanya!

Valoració:6menosmas
Per Goriet, fa mes de 3 anys

D'en Salvatore no se'n pot fiar ningú. És espanyolista i viu per a la gloriosa caspa espanyola.

Valoració:7menosmas
Per slort, fa mes de 3 anys

Allò que molesta més els "trolls" (els que escriuen en foraster en aquest fòrum ho són) no és que valorin els seus comentaris en vermell o que opinin en contra d'ells -això els permet de continuar replicant-; sinó que no els facin cas. Per tant, la cosa millor que es pot fer és no respondre'ls i deixar-los la puntuació en blanc; fins i tot, no llegir les seves opinions. D'aquesta manera, la provocació que pretenien no té cap efecte.

Valoració:7menosmas
Per Salvador, fa mes de 3 anys

De la UIB no puede fiarse nadie. Son catalanistas y viven para la "gloriosa" lengua catalana.

Valoració:0menosmas
Per Luna Barceló, fa mes de 3 anys

Xavier Pericay Hosta (Barcelona, 1956) filologia catalana, escritor, político y periodista. És estrany que una persona que ha estudiat filologia catalana a Barcelona tingui tants problemes amb una llengua oficial de les Illes, del Principat i de València i la Franja.
Perquè suposo que no li van regalar la carrera com a molts.
Crida l'atenció que un senyor que sembla educat i culte pugui posà en dubte la llengua dels seus avantpassats i que més o manco parlen uns 10.000.000 de persones a diferents indrets.
Senyor Pericay deixi ja, aquest tema, tracti els problemes de les Illes que afecten el dia a dia dels ciutadans i permeti que la llengua faci el seu camí.
Sanitat, medi ambient, dependència, atur, immigració... i tots li agrairan. Recordi viu a les Illes no a Catalunya. Els catalans ja faran les seves lleis i propostes que més els convengui, no barregi ous amb caragols.
Que passi un bon dia!

Valoració:14menosmas
Per Esstudia EGB, Pericay!, fa mes de 3 anys

Només faltaria que governàs una persona com ell!
De la Universitat ens en podem fiar. D´ell, gens.

Que va sortir a defensar la llengua quan la Moma deia disbarats? Ja ni record a què es referia aquesta dona. Això vol dir que era una gran lingüista, avalada pel PP.

Valoració:18menosmas
Per Pobret!, fa mes de 3 anys

Pobre Pericall, que per renegar dels seus orígens catalans del Principat no té altra ocurrència més que esforçar-se en usar l'article català salat, viu antigament a tot el Principat i encara ara a la Costa Brava i Cadaqués!
Tanmateix no pots amagar el teu accent català central, monet!

Valoració:28menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 4
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris