cielo claro
  • Màx: 18°
  • Mín: 17°
18°

El PSOE i El PI acusen MÉS de bloquejar la moció de censura contra el PP a Maria de la Salut

01-06-2016

Després de gairebé un mes de negociacions, els regidors del partit socialista i d'El PI a Maria de la Salut s'han mostrat «decebuts amb els esdeveniments succeïts els darrers dies». Una fets que han acabat amb la dimissió de Miquel Morey, «un dels regidors que encarava amb més il·lusió la possible moció».


Cal recordar que amb Morey ja són dos els regidors de MÉS que han presentat la renúncia com a regidors en el darrer any. L'anterior regidora, Eulàlia Ferriol, fa cinc mesos presentà la dimissió per discrepàncies amb el seu company.
«Som conscients que n'hi ha que no volen arribar a cap acord i posen traves entre la seva assemblea i les negociacions i no entenem el perquè» apunten els regidors de PSOE i El PI.


Segons expliquen en un comunicat conjunt: «Al llarg de les negociacions, tant PSOE com El PI, s'havien mostrat generosos i havien presentat durant aquest temps diferents propostes als nacionalistes a fi de poder arribar a un acord. En la darrera proposta presentada, els socialistes havien renunciat a la batlia i els regionalistes havien acceptat la proposta del grup MÉS d'ostentar-la els primers 20 mesos, deixant els darrers a Guillem Jordà (MÉS) qui posà com a condició sine qua non arribar com a Batle el 2019. Així mateix, ja s'havia acordat el sistema de treball del possible nou equip de govern, així com els punts programàtics del futur equip de govern».


El comunicat continua dient que «queda clar que algú a dins MÉS a Maria no ha tengut mai la intenció d'arribar a un acord per desallotjar Toni Mulet de la batlia, qui continua amb minoria gestionant amb ineficàcia els nombrosos fronts oberts al llarg d'aquest any: les Normes Subsidiàries desestimades pel CIM, les indemnitzacions pels convenis urbanístics, el conflicte amb la Policia Local, la no aprovació dels pressuposts municipals, la inexistent llicència del pàrquing del poliesportiu...»

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Pogut, fa mes de 3 anys

Quant de cinisme que hi ha per aquí. Es criticable que el Pi pacti amb el PP, però no que MES ho faci amb el PSOE de C's i els hi facin de crossa al govern a canvi de res.Per cert no criticau que donin la batlia al PP?

Valoració:3menosmas
Per FURILO, fa mes de 3 anys

Molt respetables les opinions, cada poble es distint, pero a Maria de la Salut, hi ha una gran oportunitat de poder canviar al PP, tant sols MES, hi posa pegues. Hi ha altres interesos ????????

Valoració:6menosmas
Per Tomeu, fa mes de 3 anys

Als pobles de Mallorca hi ha pactes de tota classe. A cada poble cadascú sap per què ho fa. Un pacte pot semblar progressista a Palma i no ser-ho. O sí. Vés a saber. Si feim una llista de pactes a pobles des que tenim eleccions democràtiques hi ha una gran varietat de coalicions.

Valoració:2menosmas
Per Undetants, fa mes de 3 anys

És vera que el PI és un partit d'aquí però representant del més pur caciquisme que hi ha a la part forana. Quan poden pacten amb el PP ja que són els més propers ideològicament parlant, però quan el qui encapçala la llista del PP és un altre cacic, aleshores cerca altres aliats. En definitiva: l'única ideologia de la majoria de líders del PI als pobles és el diner i el poder econòmic. Això és la quotidianitat de la Part Forana.

Valoració:2menosmas
Per Ridícul, fa mes de 3 anys

Que la UM den Monjo i que va presentar una moció de censura a Manacor amb el PP, o que va pactar amb el PP a Llubi (ara aquella senyora va de 2 a SI), o que va pactar amb el PP a Petra, vengui a donar lliçons de res és per pegar-se tocs pel cap. Vaja màfia organitzada.

Valoració:2menosmas
Per roqueta, fa mes de 3 anys

Pi i psoe estan decebuts per què no tenen memòria. Ja fa anys els del PSM van trair el pacta amb unió mallorquina i el psoe. I no en fa tants d'anys que varen preferir pactar amb el pp. La cosa està molt clara.

Valoració:-2menosmas
Per Enric, fa mes de 3 anys

Callau que no se pot dir això de Selva aquí que està ple de pessemeros rabiosos.

Idò ben fort heu direm. El PSM de Selva pacta amb el PP perquè no governi el Pi. I llavors se'n va amb Podemos a Madrid tan campant...

Valoració:-3menosmas
Per Pogut, fa mes de 3 anys

Idò com a Selva. Aquests de MES abans donen batlies al PPPSOECSPODEMOS que no a partits d'aquí, i si no ho creis, comptau. Ah, una altra pel·lícula en l'idioma del Imperio a IB3 i la feixina sense esbucar. Farsants.

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris