muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín: 10°
13°

MÉS vol crear una comissió d’estudi de l’autogovern

MÉS per Mallorca i MÉS per Menorca demanaran a la Mesa del Parlament la creació d’una comissió per a l’estudi de l’autogovern real de Balears.

Arxiu

MÉS per Mallorca i MÉS per Menorca demanaran a la Mesa del Parlament la creació d’una comissió per a l’estudi de l’autogovern real de Balears. Les conclusions de la comissió s’enviarien al Ple de la Cambra i al Govern Balear.

Segons MÉS Aquesta comissió no permanent elaborarà un pla de treball, en el qual tindrà en compte les aportacions dels òrgans de consulta i assessorament de la CAIB, i podrà nomenar una ponència i requerir, si així ho considera, la compareixença d’especialistes adients per a la redacció del dictamen.

Les conclusions de la Comissió no permanent d'estudi es recolliran en un dictamen que s'elevarà al Ple la Cambra per a la seva aprovació i publicació en el BOIB, amb trasllat al Govern de les Illes Balears.

Segons la formació política, la comissió d’estudi haurà de presentar les seves conclusions en forma de dictamen en el termini màxim d’un any des de l’aprovació del present acord.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Xec, fa mes de 3 anys

Per fi avui es posa en marxa la Comissió! Evidentment que els que troben que ja va bé, que tot allò que diuen que tenim d'autogovern és real, no tenen cap interès en què es pugui demostrar el contrari.

Que trist que deu ser viure a Balears i està contra els interessos dels ciutadans de les Illes. Que trist ser un gonelio antimallorquí!

Valoració:0menosmas
Per llorens, fa mes de 5 anys

Per S'oller de sa plassa,

Me fa llástima sa vostra manera de fer ses coses...., ejejjejeje

Espero que este periódico no use la censura para impedir opinar, creo y espero , que estoy en un país donde la libertad de expresión es un derecho fundamental, pero por lo que veo por estos lares, exceptuando a alguna persona que si quiere debatir, y que además puede porque tiene la cultura necesaria para intercambiar información,veo que otros TOLLS, del catalanismo, usan lo que franco, hitler y mussolini hicieron, impedir que alguién diga algo......Eso no se llama democracia.....gracias y buenas noches

Valoració:-2menosmas
Per S'oller de sa plaça, fa mes de 5 anys

Llorens, això que escrius te fa gràcia?. Ja comences a fer llàstima.

Valoració:6menosmas
Per llorens, fa mes de 5 anys

S'oller de sa plaça,
Lo debes decir por tú colega? o sólo he insultadp yo? jajajajja

Valoració:-2menosmas
Per S'oller de sa plaça, fa mes de 5 anys

Llorens, un dia, quan siguis mes CULT, te farà vergonya tot el que ara escrius. No es pot anar pel mon insultant ningú perquè "allà on se pensen que no hi plou, no hi poden estar de goteres"

Valoració:7menosmas
Per llorens, fa mes de 5 anys

er En Figuera,

Si debo de escribior como tú, prefiero seguir con mi rudimentario castellano, y mi orgullosos malloequín, al menos yo, no som un llepacul des catalanistes como ets tú...INCULT

Valoració:-2menosmas
Per de cajón, fa mes de 5 anys

¿Quién la hará?. ¿Quién pagará?. ¿Quién cobrará?. ¿Servirá para algo?. Evidentemente, no.

Valoració:-4menosmas
Per En Figuera, fa mes de 5 anys

Quan se demostri com de llargues són ses grapes -i ses ungles- de madriZ, i com de fosques i corprenedores són ses seves ombres, serà una bona manera de tancar boques a tota sa caverna espaÑolista (d'aquí i d'allà) quan asseguren que "ejpaÑa" és s'estat més descentralitzat del món i demostrar que s'autonomia REAL de ses comunitats autònomes és de pandereta.

@llorens

Per variar no tens ni p*** idea del que dius ni a què se refereix sa notícia. Com sempre, només "empardales" es fòrum amb coll***des. Ja veig que ja has rebut es sobre provinent de caixa "B" (o doble "P", o "C&S), el podries usar per fer un curset i aprendre com s'escriu "frontissa"

Valoració:3menosmas
Per I doncs, fa mes de 5 anys

Me pareix be. Tot el que sigui donar facilitats perquè se prenguin millors decisions és una mesura encertada.

Valoració:5menosmas
Per llorens, fa mes de 5 anys

A ver si lo puedo entender. Ahora, un partido que solo ha obtenido 56000 votos, osea, un partido visagra, quiere realizar un estudio para comprobar la validez de la independencia de Baleares?
Primero...para que?
Segundo: quieren anular la identdad de baleares y meternos en los países imaginarios de OZ?
tercero: No hau temas más urgente para la población Balear? O es la pataleta identitaria de uno sniños consentidos?

Si este era es govern des cambi..uffffff

Valoració:-12menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris