muy nuboso
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
12°

Ensenyat: «La voluntat del Consell és fer audiències públiques periòdicament i mantenir un diàleg fluid amb la ciutadania»

Més de 50 persones han assistit a la primera audiència pública que ha tingut lloc aquest dimarts a la sala de plens del Consell de Mallorca. El president del Consell, Miquel Ensenyat, ha obert la sessió en què participaven els consellers dels departaments de Cultura, Presidència, Hisenda, Territori, Benestar Social, Medi Ambient, Desenvolupament Local i Funció Pública juntament amb representants d’associacions, entitats i particulars. Per començar, Ensenyat ha volgut disculpar els inicis d’un projecte molt ambiciós que anirà polint-se i millorant amb el temps, ja que «la voluntat del Consell de Mallorca és fer audiències públiques periòdicament i així mantenir un diàleg fluid amb la ciutadania».

Tot seguit ha estat el torn de les exposicions dels departaments intercalades amb les intervencions i propostes dels inscrits i les respectives respostes per part del govern.

Els participants es varen haver d'inscriure prèviament i plantejar a quin departament volien dirigir la seva intervenció. En aquesta primera edició, s’hi van inscriure 48 persones, de les quals 24 volien tenir torn de paraula.
Durant l’acte s’ha intentat respondre a la majoria de les intervencions, a més, el govern del Consell de Mallorca es compromet a respondre més àmpliament i concretament per via correu electrònic en un termini màxim de 30 dies.

Com a resposta a les crítiques del PP d’aquest migdia, el vicepresident segon i conseller de Participació Ciutadana i Presidència, Jesús Jurado, ha assegurat que el govern del Consell vol, i té la intenció de continuar realitzant aquest tipus d’acte, ja que permet crear un diàleg directe amb la població de Mallorca d'una manera nova i propera. «Hi ha un gran nombre de persones que són aquí per proposar i fer-nos preguntes i nosaltres en prenem nota», ha declarat.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris