algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 16°
17°

Verger: «MÉS és l’únic projecte que té en compte la condició insular»

Els candidats de MÉS han presentat les seves propostes.

21-11-2015MÉS per Mallorca

MÉS ha presentat aquest dissabte la seva candidatura a les eleccions generals del 20-D. «Sabem que aconseguirem entrar a les Corts Generals, perquè és la consolidació de la feina que hem anat fent des de la base, poble a poble i barri a barri, i que tan bons fruits va donar el passat 24M», ha destacat Verger, cap de llista per Mallorca. 

A la presentació també hi ha participat Leonor Berja, candidata de Menorca; Joan Ribas, candidat d’Eivissa i Raquel González, candidata per Formentera. La formació ha destacat que la candidatura, amb representació de les quatre illes, té la vocació de defensar els drets i les necessitats de la gent d’aquesta terra a Madrid.   

 «Farem entendre fins allà on faci falta i davant qui faci falta que som illes, i que això comporta problemes, necessitats i reptes ben diferents als que puguin tenir a la península», ha assegurat Verger. «Farem que ens sentin a Madrid i treballarem en una triple perspectiva: finançament, defensa dels serveis públics i d’una feina digna per tothom», ha afegit el candidat.

En relació al finançament, Berja ha recordat que els ciutadans i ciutadanes de les Illes són els primers en aportar i els darrers en rebre. «No hi ha cap territori a tota Europa que aporti entre un 14% del seu PIB a les arques de l'administració central. És una sagnia i un abús. Mentre la nostra població s'empobreix i es precaritza, i els nostres serveis públics essencials (salut, educació, serveis socials, transport) estan també a la coa de tot l’Estat», ha assegurat.

 «Volem que l'educació, la sanitat i els serveis socials deixin de desmantellar-se, i quedin blindats constitucionalment», ha afegit, per part seva, Ribas. «Això no s'arregla amb centralisme, sinó amb un sistema de finançament pensat des de la justícia social i territorial», ha puntualitzat Ribas. no la seva privatització.

 «De poc serveix tenir rècord de turistes si ara a l'hivern tenim més de 90.000 persones sense feina» ha assenyalat, per part seva, González. «Un nou Règim Econòmic i Fiscal és més que necessari perquè el reconeixement de la nostra condició insular es tradueixi en fets», ha afegit. 

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris