nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
19°

Educació consolida les places de les plantilles del pròxim curs

La Mesa Sectorial d'Educació ha plantejat la consolidació de les plantilles.

Arxiu

La Mesa Sectorial d’Educació ha aprovat aquesta setmana la resolució de criteris de plantilla del curs 2016/17. Aquesta resolució inclou una novetat important per al proper curs, ja que consolida com a orgàniques places que fins ara només estaven habilitades.

Aquesta iniciativa, segons el Govern, permetrà que aquestes places formin part del concurs de trasllat, fomentant la mobilitat, millorant les expectatives de destí dels professors amb oposició aprovada sense plaça fixa i crea places per a oposicions. La modificació de plantilles, en el cas d’Educació Primària, afecta a places de professorat de suport, ja que permet consolidar una plaça d’aquesta especialitat a tots els centres de Primària, excepte els incomplets. A Educació Secundària suposa que hi hagi un segon professor de suport a tots els centres i també la consolidació del professor de Noves Tecnologies en els casos en que no es compti amb aquesta plaça.

A la Mesa també s’ha aprovat la resolució per a la qual es modifiquen les bases generals del procediment de selecció de personal funcionari interí docent per a cobrir vacants i substitucions. El més destacat d’aquesta resolució és la reducció dels supòsits per a poder renunciar a places en el procés de vacants i substitucions. A partir del curs vinent només es podrà fer per maternitat o per malaltia.

Finalment també s’han aprovat dues resolucions dirigides als professors especialistes de Formació Professional no llicenciats però titulats de Grau Superior. La llei permet a aquests especialistes poder fer classes sempre que acreditin dos anys d’experiència laboral no docent dins la família professional corresponent i exigeix una formació específica de Màster en Pedagogia que havia de programar cada comunitat autònoma. Aquí no es va fer. La Conselleria en col·laboració amb la UIB ja ha elaborat aquest curs per poder oferir aquesta formació a aquests docents.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Tomeu, fa mes de 5 anys

Mes equip de suport amb mes PT's? I orientadors? Mes feina d'equip de suport i 1 dia a la setmana d'orientador.

Valoració:-6menosmas
Per Menjadors de Quelitas, fa mes de 5 anys

Tota la raó, mateu g.
Els seguidors del menjador de quelitas i del fabricador de barcos de rekilla estan més preocupats per altres coses que no per l'educació.

Valoració:4menosmas
Per mateu g, fa mes de 5 anys

Vaja, vaja... Encara resultarà que l'acord de l'STEI i CCOO amb la Conselleria és bo...

...per desesperació d'alguns que ho critiquen tot però no aconsegueixen res...!

Valoració:1menosmas
Per mateu g, fa mes de 5 anys

Vaja, vaja... Encara resultarà que l'acord de l'STEI i CCOO amb la Conselleria és bo...

...per desesperació d'alguns que ho critiquen tot però no aconsegueixen res...!

Valoració:8menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris