nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
19°

Consell i Govern coordinaran accions en matèria de normalització lingüística

La directora general de Política Lingüística del Govern, Marta Fuxà, reunida aquest dilluns amb el conseller de Cultura de Mallorca, Francesc Miralles, i el director insular, Rafel Creus.

EuropaPress

La directora general de Política Lingüística del Govern, Marta Fuxà, s'ha reunit aquest dilluns amb el conseller de Cultura de Mallorca, Francesc Miralles, i el director insular, Rafel Creus, per coordinar les accions que es duguin a terme en matèria d'assessorament lingüístic i foment l'ús de la llengua des d'ambdues institucions.

En un comunicat, el Govern ha explicat que un dels objectius d'aquesta coordinació serà evitar duplicitats en les convocatòries de subvencions i que es dupliquin ajudes a un determinat col·lectiu o que no arribin les ajudes a altres sectors.

Aquesta coordinació, extensiva a la resta de consells insulars, també es tendrà en compte a l'hora de posar en marxa campanyes o accions de dinamització lingüística i de fer-les arribar a la ciutadania.

Entre altres qüestions, la directora general ha plantejat al conseller de Cultura les demandes realitzades pels assessors lingüístics d'alguns ajuntaments, amb els quals es va reunir fa dues setmanes, com la necessitat d'establir una relació més fluida amb la institució insular.

En aquest sentit, la directora general ha volgut destacar la bona predisposició del Consell per a treballar conjuntament amb la Direcció General amb tot allò que faci referència a l'assessorament i dinamització lingüística i ha assegurat que les dues entitats comparteixen la visió que «sumant esforços s'arribarà a més gent i les accions tendran més ressò».

Per fer possible aquesta acció conjunta, la intenció de la directora general és reunir-se amb la resta de consells. Per això, el dimarts 10 de novembre, viatjarà a Eivissa i Formentera i un cop fets els contactes, farà una proposta més concreta d'actuacions.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Pepa Florit, fa mes de 5 anys

Jo esper que no quedi tot en xarrameca i res més... Confio en algunes de les persones que surten a la foto i sé que faran el que puguin -i els deixin-, però també hi veig cares de gent en qui no crec i a qui preferiria no veure-l'hi. Però això és el món, bons i dolenst tots mesclats!

Valoració:0menosmas
Per Coa d'ull, fa mes de 5 anys

Ull de llebre, en Melià, no el deixen sortir a la foto perquè no és menorquí. Ara bé, aquestes el deuen tenir amagat davvall la taula, no passis pena!!!! El que no entenc és que, havent estat responsable de política lingüística, no deixàs la llengua salvada. Esperem que ara, que ho torna a ser de facto, ens la deixi una mica més arregladeta.

Valoració:4menosmas
Per ||*||, fa mes de 5 anys

Fa falta un estat català potent que apliqui les polítiques necessàries per a la ciutadania.


http://dbalears.cat/balears/2015/10/31/287546/assemblea-sobiranista-mallorca-treballara-per-construir-republica-dels-paisos-catalans.html

Valoració:7menosmas
Per Ull de llebre, fa mes de 5 anys

Per un moment m'he pensat veure un holograma den Joan Melià que sura dins la foto...

Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris