muy nuboso
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
17°

El PP vol aprovar una declaració per defensar «l'Estat de Dret i la unitat d'Espanya»

Imatge d'arxiu de la portaveu parlamentaria del PP, Marga Prohens.

Arxiu UH

El PP presentarà aquest dimarts una proposició no de llei al ple del Parlament en què defensarà «l'Estat de Dret i la unitat d'Espanya» i animarà la resta de partits a votar en favor de «la defensa de la sobirania nacional, que no és ni vulnerable ni fraccionable».

El text de la proposició del PP assegura que Espanya és «una nació plena de singularitats i pluralitats» i declara «que els espanyols d'arreu del territori nacional tenim dret a seguir sent espanyols, lliures, iguals, amb obligacions i drets fonamentals garantits per la Constitució». Per això, el text insta «a tots els poders públics, administracions públiques i societat civil» a «fer valdre la cohesió i la unitat d'Espanya», «la fortalesa democràtica de les nostres institucions» i «la defensa de la nostra sobirania nacional, que no és ni vulnerable ni fraccionable».

També s'insta a «respectar els drets i llibertats fonamentals de tots els ciutadans, i que aquests es desenvolupin garantint la convivència i la concòrdia entre tots els espanyols» i a defensar «el nostre Estat de Dret, els nostres principis i valors constitucionals i el nostre sistema de llibertats».

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per ||*||, fa mes de 5 anys

Fa falta un estat català potent que apliqui les polítiques necessàries per a la ciutadania.


http://dbalears.cat/balears/2015/10/31/287546/assemblea-sobiranista-mallorca-treballara-per-construir-republica-dels-paisos-catalans.html

Valoració:0menosmas
Per Sac de gemecs, fa mes de 5 anys

No sé si ho vaig sentir bé, però diria que sí. Aquesta sra. va parlar del "bando" del PP i de que aviu se sabria si els altres partits estaven al seu "bando" o a l'altre "bando".
Qui vocabulari és aquest? Què potser estam en guerra? D'on ha sortit aquesta "espècimen"? No li fa vergonya, en aquesta edat seva, d'usar aquest estil propi de fa vuitanta anys?

Valoració:3menosmas
Per unaperaqui, fa mes de 5 anys

Mira'ls, i llavors xerren de si els altres fan coses innecessàries i no prioritàries... i això? Ui, si, molt prioritari és, més que arreglar la sanitat i l'educació, segur. Quina forma de malbaratar el temps endoiant. I el sou per endoiar els hi surt de la nostra butxaca!

Valoració:5menosmas
Per I doncs, fa mes de 5 anys

Encara no ha presentat el currículum a Telecinco, per traslladar-se a fer feina a Sálvame?

Valoració:19menosmas
Per Salvador, fa mes de 5 anys

Menos declaraciones y más acciones por parte de los que tienen el poder y la obligación de hacer cumplir las leyes, como por ejemplo el Rajao, jefazo de esta señora y acreditado cobarde.Menos bla-bla-bla y a enfilar a los separatistas. Hace meses que el Mandíbulas y sus esbirros tenían que estar entre rejas. El Registrador de Santa Pola es un MISERABLE COBARDE, por eso Rivera lo va a fulminar.

Valoració:0menosmas
Per Espanya es una película, fa mes de 5 anys

Escolta, amargada pepera.
Espanya no es una nació amb ideología comú, Espanya es un Gulag de diferentes nacions esclavitçades per uns interesos dels caciqus, i que es resumeix amb un mapa.
Fora d'aixo, un Rei impossat, una Constituçió panderetera i la corrupció social, económica i democrática al cap de totes les iniciatives "nazionales de Madrit"
Els pobles serán lo que vulguin ser els pobles; el temps de la España engañabobos se acaba, per mi, com si vol dessapareixe del tot

Valoració:26menosmas
Per Estornell, fa mes de 5 anys

Senyors del PP, "Vulnerable" o "fraccionable" vol dir la capacitat de vulnerar o fraccionar. La sobirania nacional és vulnerable o fraccionable cada vegada que els ciutadans vulguin.

De fet, la pertinença a un estat només ho pot ser pel desig dels ciutadans a formar-ne part, o per un estat que els hi obliga.

Intencions com aquesta del PP estan bé pels seus electors, però no deixen de ser un brindis al sol!

Valoració:22menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris