nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
19°

El Govern destinarà el 0,06% del pressupost a normalització lingüística

La Direcció General de Política Lingüística disposarà, segons el projecte de pressuposts per a l'any 2016 d'un total de 2.828.715 euros, dels quals 1.036.000 euros seran per a promocionar i dinamitzar l'ús del català. Cal recordar que durant l'anterior legislatura no existia la direcció general de política lingüística i per tant no hi havia partida pressupostària. Tot i amb això, varen ser molts més els doblers dedicats a arraconar la llengua catalana dels àmbits públics.

Ara, tot i que un dels principals motius pels quals es va produir el tomb electoral el passat 24 de maig va ser per canviar la política lingüística, el Govern fa comptes dedicar-hi el 0,06 del total del pressupost.

Cal recordar que a l'any 2010 la Direcció General va disposar d'6.237.602 euros. Xifra que ja aleshores va ser considerada minsa per les entitats que treballen en favor de la recuperació de la nostra llengua.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per ||*||, fa mes de 5 anys

Fa falta un estat català potent que apliqui les polítiques necessàries per a la ciutadania.


http://dbalears.cat/balears/2015/10/31/287546/assemblea-sobiranista-mallorca-treballara-per-construir-republica-dels-paisos-catalans.html

Valoració:1menosmas
Per RomeuTomeu, fa mes de 5 anys

De demagògia res! I no he fet referència a cap nacionalitat. Només pens que a canvi de cobrar unes ajudes els poden posar a fer unes horetes de feina, com feien amb la prestació social però cobrant. Crec que podrien ser ben útils a les biblioteques, agranant carrers, etc. Però no, és millor que posin arrels al sofà de ca seva.

Valoració:3menosmas
Per Pere R., fa mes de 5 anys

Comentaris plens de demagogia. És clar que l'aspecte social és importantíssim, però no per això el Parlament es reuneix al carrer, o els treballadors han de dur la cadira de casa...
També podríem dir que pagar sous de funcionaris ha d'anar darrere les ajudes als més necessitats....

I així podríem seguir hores i hores... en línia amb els dos primers comentaris.

Valoració:0menosmas
Per Ja ho val, fa mes de 5 anys

Home jo crec que passar de 0 a 2.828.715 euros, dels quals 1.036.000 euros seran per a promocionar i dinamitzar l'ús del català. No és per despreciar-ho, el que si és despreciable és banalitzar les ajudes en rendra social, que per altra banda també reverteixen en moltes famílies que no poden ser considerades inmigrants, però bé, la xenofobia nacionalista no és exclussiva dels espanyolistes pel que sembla.
Ehorabona per la meva aprt.

Valoració:-3menosmas
Per Tomeu, fa mes de 5 anys

És més important repartir ajudes entre els immigrants nord-africans i sud-americans.

Valoració:-2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris