muy nuboso
  • Màx: 11°
  • Mín:

Barceló assegura que els touroperadors britànics perceben l'impost turístic com a «normal i habitual»

Membres del Govern balear acompanyats de grans figures de l'esport britànic i del ciclista Joan Llaneras durant la World Travel Market.

CAIB

El vicepresident i conseller d'Innovació, Recerca i Turisme, Biel Barceló, ha explicat aquest dijous que els majoristes turístics i les companyies aèries britànics, amb els quals s'ha reunit a la fira World Travel Market, veuen la posada en marxa d'un impost turístic com una cosa «normal i habitual» i que s'aplica en molts altres llocs.

Així ho ha assegurat el titular balear de Turisme després d'acudir a la WTM de Londres on, segons ha dit, no s'ha constatat cap postura en contra de l'impost turístic, la qual cosa fa que estiguin «bastant contents i tranquils».

En aquest punt, ha afirmat que no entén les crítiques abocades des de la Federació Hotelera de Mallorca, que ha qualificat d'«artificials», ja que, segons ha remarcat, la impressió que ha tingut a Londres ha estat precisament la contrària.

«La nostra sorpresa és que pràcticament ningú no ens ha preguntat per l'impost turístic, ni els operadors turístics, ni aerolínies», ha assegurat.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris