nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
12°

El Pi reclama la convocatòria de places de catedràtics de secundària

El Pi reclama la convocatòria de places de catedràtics de secundària.

Arxiu

El Pi Proposta per les illes ha presentat una Proposició No de Llei en Comissió parlamentària d’Educació on proposa que per incentivar els professors i millorar la qualitat de l’ensenyament es convoquin places de catedràtics d’ensenyament secundari, escoles oficials d’idiomes i d’arts, com s’ha fet en altres comunitats autònomes. Recorden que fa més de deu anys que no s’han convocat places d’aquestes característiques a l’Arxipèlag.

«La convocatòria de places de catedràtics no caldria fer-se per oposicions, com s’havia fet anteriorment, sinó a través d’un concurs de mèrits en què es valoraria la carrera docent dels candidats, la seva formació, les publicacions, els premis, els projectes educatius i els estudis en què hagin intervingut», assegura la formació política.

El partit ha considerat que l’obtenció de la plaça també duria aparellat una responsabilitat més gran que la resta de companys per tal com implicaria assumir la prefectura del departament, dirigir projectes d’innovació i recerca de l’especialitat i dirigir la formació dels professors en pràctiques.

El Pi creu que «un ensenyament de qualitat és imprescindible per al desenvolupament efectiu de la societat del benestar i que els professors són un dels pilars fonamentals d'aquest ensenyament».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris