cielo claro
  • Màx: 22°
  • Mín: 21°
20°

Admesa a tràmit la querella de l’Assemblea de Docents contra l'exconsellera Camps

L'exconseller Camps s'enfronta a una demanda per malversació.

Arxiu

El passat dia 3 de setembre de 2015 va ser notificat l'Acte de l'Audiència Provincial de Palma, de 22 de juliol de 2015, que estima un recurs d'apel·lació interposat per l'Assemblea de Docents.

La interlocutòria de l'Audiència acorda procedent l'apertura de la investigació per clarificar els indicis de malversació com a constitutius d'infracció penal, de l'exConsellera d'Educació, Cultura i Universitats, la Sra. Joana Maria Camps Bosch.

Cal recordar que Camps emparant-se a l'exercici del seu càrrec utilitzà presumptament, segons l’Assemblea de Docents, fons públics per costejar els 32 viatges a Menorca on tenia els seus interessos personals en un període de vuit mesos, quan ja percebia un complement anual de 22000 € per compensar la residència a la seva illa natal.

L'Assemblea de Docents presentà el 16 de maig de 2014 a Fiscalia de les Illes Balears, una denúncia per malversació de fons públics arran de la informació publicada en un mitjà de comunicació dues setmanes abans, denunciant aquests fets.

La denúncia es va arxivar a principis de juny del mateix any, perquè el govern de Bauzá va manifestar, però no demostrar, que els viatges estaven justificats per l'assistència de la Sra. Camps a actes oficials a Menorca, i no es consideraven els desplaçaments com a infracció penal.

S'estimà per part de l'Assemblea presentar una querella al Jutjat d'Instrucció pels indicis de malbaratament de cabals públics de l'exConsellera, i aquesta ha estat finalment admesa a tràmit per ordre de l'Audiència i després de l'arxiu previ per part del Jutjat d'Instrucció no4 de Palma. S'obrirà, així, el procediment penal en investigació dels fets denunciats, amb la pràctica de les diligències que pertoquin per l'aclariment de fets.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Llibre del repartiment, fa mes de 5 anys

Ja que xerram de duros, per què no repartiu els 230000 euros de la caixa de resistència???

Valoració:0menosmas
Per No la tireu, fa mes de 5 anys

Aquesta foto és magnifica, d´exposició i passarà a a Història com el reflexe de l´esperpent del Govern d´en Bauzà. Enhorabona al fotógraf.

Valoració:8menosmas
Per Retrat, fa mes de 5 anys

Oh, a més d´intel·ligent, és guapa, no?
Tothom surt tal com és...

Valoració:4menosmas
Per Bel, fa mes de 5 anys

Bé se'n eeia de tots nosaltres na Trepitja. Era un insult a la oaraula educació i a la paraula cultura. Va fer una bona contribució al desbancament del pp.

Valoració:11menosmas
Per Joan M. Gelabert, fa mes de 5 anys

El primer pocavergonya és el seu quefe Bauzá que després de queixar-se tota la legislatura del deute heretat, l'ha incrementat fins el 30.2 % del PIB. Que ho pagui de la seva butxaca o sinó oli de ridí, que és molt sa.

Valoració:19menosmas
Per CONCLUSIO, fa mes de 5 anys

NO SABIA RES DE PEDAGOGIA, PERO SABIA MOLT DE PILLERIA.

Valoració:19menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris