cielo claro
  • Màx: 26°
  • Mín: 24°
27°

El Govern aportarà 850.000 euros per a la renda mínima d’inserció

La consellera de Serveis Socials Fina Santiago en una imatge d'arxiu.

Arxiu UH

El Consell de Govern ha aprovat, a proposta de la Conselleria de Serveis Socials i Cooperació, una transferència extraordinària de 850.000 euros al Consell de Mallorca per finançar la renda mínima d’inserció per a l’any 2015.

Aquesta transferència, a la qual participen econòmicament la Conselleria de Serveis Socials i Cooperació, la Conselleria de Treball, Comerç i Indústria i la Conselleria d’Hisenda i Administracions Públiques, se suma als 4,6 milions d’euros que el Govern aprovà aportar al Consell de Mallorca per gestionar la RMI el mes de juliol passat.

La transferència aprovada aquest divendres vol donar resposta a un increment de la demanda d’aquesta prestació econòmica i s’emmarca «en la voluntat del Govern de donar prioritat a la cobertura de les necessitats bàsiques de la població de les Illes Balears i, en aquest cas, de les persones en situació de vulnerabilitat econòmica i risc d’exclusió social».

La renda mínima d’inserció és una prestació econòmica que gestionen els consells insulars, adreçada a aconseguir la inserció i la integració de persones en risc d’exclusió, i que, actualment, beneficia més de 2.000 persones a Mallorca.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris