nubes rotas
  • Màx: 23°
  • Mín: 20°
17°

MÉS per Menorca reclama més bona connectivitat

Nel Matí, portaveu de MÉS per Menorca.

30-06-2015Marc Ferrà

MÉS per Menorca ha aprofitat la seva intervenció en el debat d’investidura d'avui dimarts per reclamar una connectivitat més bona, tant pel que fa a vols habituals com per a vols que s’hagin de fer per necessitats mèdiques.

Nel Martí, portaveu de MÉS per Menorca, ha justificat el vot favorable de la seva formació a Francina Armengol «perquè d’aquesta forma dóna suport i s’implica en un programa al servei de les persones, en un govern de canvi i en un govern de canvi i en un govern de governs, que respectarà, que cooperarà i que impulsarà els governs insulars i els consells insulars com a autèntics governs a cada una de les Illes. Prou de considerar els consells insulars com a administració perifèrica del Govern de les Illes, com va dir algú del PP».

Martí també ha assegurat que «perquè el Parlament de les Illes Balears sigui realment el Parlament de Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera caldrà pensar i exercir com a país d’una altra manera, i fer-ho des del vessant més radicalment democràtic, això és des de les realitats diferenciades dels fets insulars, des de la sobirania insular i des dels interessos compartits».

El diputat menorquí ha assegurat que «MÉS per Menorca no defugirà aquesta responsabilitat. Serem lleials amb els companys de viatge cap a aquest canvi, però sobretot ens mantindrem fidels, a través del compliment de programa, amb aquells que són la nostra raó de ser: la gent que viu i estima Menorca».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris