cielo claro
  • Màx: 19°
  • Mín: 18°
19°

Podem ha de decidir si tots els diputats votaran a favor d'Armengol

Laura Camargo i Alberto Jarabo al Parlament aquest dilluns.

29-06-2015Marc Ferrà

Laura Camargo, de Podem, ha manifestat que s’ha recollit una molt bona part del programa de Podem i moltes mesures que el seu partit proposava s’han vist recollides en l’acord de nou Govern. Camargo ha criticat que la socialista no hagi adreçat el seu condol, a part de les víctimes dels darrers atemptats terroristes, al poble grec «que en aquests moments ha patit el fonamentalisme de la Troica i que està en una situació en què tots els pobles del sud d’Europa ens hauríem de solidaritzar».

Ha manifestat que des de defora del Govern, Podem vigilarà perquè totes aquestes polítiques de canvi «que esperem que siguin reals, es complesquin. La nostra tasca serà de vigilància, de condicionament del pacte i serem contundents perquè es realitzi aquest canvi.»

Podem, encara no sap si els seus deu diputats votaran a favor d’investir dimarts Armengol. O bé només hi votarà una part suficient -sis diputats- perquè Armengol tengui la majoria per ser presidenta. Al llarg de l'horabaixa es reuniran per prendre la decisió.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris