algo de nubes
  • Màx: 24°
  • Mín: 24°
25°

Prohens (PP): «Ha estat un discurs curt, decebedor, simplista, poc realista i poc concret»

Margarita Prohens aquest dilluns al Parlament.

29-06-2015Marc Ferrà

La portaveu del Partit Popular, Margarita Prohens, ha estat crítica amb el discurs de Francina Armengol, «ha estat un discurs curt, decebedor, simplista, poc realista i sobretot un discurs poc concret». Ha manifestat que ha estat un discurs molt semblant al que va fer Francesc Antich, al segon pacte de progrés, «Antich parlava d’utopies i Armengol ha xerrat de somnis». «Els somnis estan molt bé, però amb els somnis no es governa cap Comunitat Autònoma.»

«Armengol s’ha oblidat que aquesta setmana haurà de prendre decisions, haurà de governar i es trobarà amb una realitat que és la que és i no la que ella somia.» Ha explicat que les propostes d’Armengol suposen molta despesa i que ella ho fia tot al finançament autonòmic, i tot i que els populars també estan d’acord que s’ha de millorar, a hores d’ara és el que és.

També ha lamentat que quan Armengol parlava de consens no hagi fet referència al Partit Popular, ha dit que no hi haurà grans pactes si no escolta o respecta el grup que té 20 diputats en aquesta cambra.

Ciutadans també ha estat crític

L'altre partit que ja ha manifestat que votarà en contra d'Armengol és Ciutadans, per part de Xavier Pericay, de la formació Ciutadans ha valorat la intervenció de Francina Armengol com un «discurs molt genèric, de promeses de molts de pactes, amb oferiments al diàleg però alhora amb plantejaments que no són gens favorables als diàlegs».

Pericay ha expressat que no ha dit res que «no poguéssim esperar del que serà el nou pla de Govern, més enllà de grans paraules». Ha definit les propostes de la socialista com a «molt inclinades a l’esquerra i decantades cap a un color polític tot i les paraules de la candidata d’intentar obrir-se a la societat i al conjunt de forces polítiques del Parlament».

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Barreter, fa mes de 4 anys

Si la enveja fós tinya, ella duria barret.

Valoració:1menosmas
Per Sí, buana...., fa mes de 4 anys

Aquesta maradedeu sense màcula, perfecta i meravellosa i tolerant hem deixat perdre?

Ja, ja, ja...

Valoració:7menosmas
Per tanmateix, fa mes de 4 anys

I com eren els discursos d'en Joserra? Idò dignes d'una curtor extraordinària, ni més ni pus.

Valoració:12menosmas
Per Sac de gemecs, fa mes de 4 anys

Demà l'escoltarem a ella. Segur que el seu discurs serà l ahòstia en vers...

Valoració:9menosmas
Per Castella fot el caaaaamp, fa mes de 4 anys

Bahhh, es del PP
Ni puto cas!
Sense els Paisos Catalans estarien pitgor que Grecia
Fantasmas i xoriços, no donen per mes

Valoració:9menosmas
Per Lo Rat Penat, fa mes de 4 anys

Na Marga-rita ja duie escrit el que havia de dir abans del dir abans del discurs de Francina Armengol.Fara bona a la inventora del metro submari.

Valoració:16menosmas
Per s.nadal, fa mes de 4 anys

A porgar fum, peperos SSentraliSStes !

Valoració:19menosmas
Per eureka, fa mes de 4 anys

Dons jo trobo que els consells de la portaveu resulten impagables pel nou govern. Tenguent en compte que va formar part del pitjor govern que han patit mai aquestes illes, ens podríen estalviar una pasta acomiadant consultors, estrategues, assesors i altres herbes i escoltar únicament els consells de la portaveu pepera. I llavors simplement fer-ho al revés. Així de facil.

Valoració:23menosmas
Per unaperaqui, fa mes de 4 anys

Aquesta parlava del discurs, o del govern de la passada legislatura?

Haha... què previsible! És igual el que digui n'Armengol o qui sigui, aquesta hauria opinat el mateix. I què me'n deis del que ha dit en Camps sobre el govern a Menorca? Talment descriu la seva pròpia forma de fer també.

Tots amb el mateix motllo. Ja ni originals!

Valoració:24menosmas
Per Bill, fa mes de 4 anys

El mateix he pensat jo. No l'he sentit, però quasi segur que ha estat tot el contrari.

Valoració:21menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris