cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 22°
25°

Antoni Camps assegura a Twitter que Menorca patirà un govern radical

Antoni Camps en una sessió al Parlament balear.

29-06-2015PP

Antoni Camps, diputat del PP i portaveu adjunt de la formació, ha encès aquests dies Twitter amb piulades polèmiques sobre el nou govern d’esquerres al Consell de Menorca. En una piulada va assegurar, en castellà, que «els menorquins haurem de patir un govern sectari, radical i extremista en el Consell de Menorca. S’han acabat les llibertats públiques».

En aquest sentit, després de saber les intencions del PSOE de no formar part de l’acord de Govern, assegurà que «el PSOE queda fora del govern d’extrema Esquerra en el Consell de Mallorca. És el millor que podia passar i el més intel·ligent».

Les piulades de Camps han generat reaccions des de les seves pròpies files. Així, Isabel Llinàs, fins ara directora de l’Institut de la dona, assegurà que «un portaveu adjunt no pot opinar d’aquesta manera, són persones que representen partits democràtics, igual que el PP».

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Xec, fa mes de 4 anys

No hi havia hagut mai a Menorca un govern menorquí tan mal valorat i tan contestat pel poble.

Pel que es veu, la moderació de Tonio Camps no és vista com a tal pels menorquins. El poble ha deixat clar que són ells els radicals. Ara hi haurà un govern menorquí amb presidència de Més, amb un compromís total amb Menorca i els menorquins, i açò és el que feia més il·lusió a la majoria de votants pel canvi, malgrat el PSOE de Menorca (la cúpula) encara no ho hagi assimilat.

I així ho veuen també a bona part del PP balear. Poc després que Isabel Llinàs el renyés per criminalitzar el futur govern del Consell de Menorca, Podem i Més per Menorca, el figura va decidir deixar el seu lloc de portaveu. Hi ha moviments al pp balear per linxar el discurs que els ha destrossat electoralment. Han entès que necessiten recuperar el respecte pel que vol el poble.

Valoració:1menosmas
Per escardapenyes, fa mes de 4 anys

Sr,Camps, l'hi dirè en la seua llengüa radical " i cree el ladron que todos son de su condición" no per ser s'Eminència un radical conegut per fer aubarques de fulla de figuera de moro, la gent l'hi farà cas, els profetas feien predic-cions no no xorradas,m'he sembla que ancara ès mès curt del que pensava, no extranyaría a ningú que el fessin "Secretario General" ha,haha,ha.
No hem cansarè de dir-lò, salut, que en veurem de grossas.

Valoració:7menosmas
Per Castella fot el camp, fa mes de 4 anys

Foteu el camp de una vegada
Pobre Pp, quien té ha història y quien té ve

Per cert, semble que Europa admet el debat sobre l'autodeterminació de Catalunya
Ciutadans de les Illes ara o mai
La decrepira Castilla agonitza, fugiu del desastre castella

Valoració:7menosmas
Per Miquel Vives, fa mes de 4 anys

El discurs de la por. Tot un clàssic. Per favor, que no calli.

Valoració:11menosmas
Per Tomeu, fa mes de 4 anys

Errada de titular.
Menorca sortirà d'un govern radical.

Valoració:21menosmas
Per Somera rossa., fa mes de 4 anys

I fins ara què ha patit? Una delícia embotellada?

Valoració:23menosmas
Per joan, fa mes de 4 anys

No home no... ja no Governau !

Valoració:27menosmas
Per Herecli Fournier, fa mes de 4 anys

Aquest home, me recorda la Sota de Bastos.

Valoració:23menosmas
Per Perfecte!, fa mes de 4 anys

Jo estic encantat amb en Toni Camps. Gràcies a gent com ell el PP ha sortit del govern. Seria una llàstima que ara callés. Ha de xerrar i escalfar l'ambient fins les generals. Així el PP tornarà a perdre.

Valoració:40menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris