nubes rotas
  • Màx: 25°
  • Mín: 24°
25°

Tot pendent dels Consells

Francina Armengol i Biel Barceló en el Parlament.

20-06-2015Arxiu

El pacte d’esquerres es troba pendent de l’organigrama i la presidència del Consell de Menorca i del de Mallorca. MÉS, en aquest sentit, només donarà suport a la investidura de la socialista Francina Armengol si la representació institucional es troba repartida.

Fonts consultades del partit ecosobiranista han insistit que l’acord del pacte està supeditat a un repartiment equitatiu de les cambres. En aquest sentit, han recalcat que el PSIB no pot ocupar totes les presidències i que l’organigrama que s’ha de posar damunt la taula ha de reflectir la pluralitat que els ciutadans demanaren a les urnes. El pacte, a més, ha d’incloure el compromís de millorar el finançament autonòmic.

Des de MÉS asseguren que es troben «tranquils» i pendents que els socialistes facin les passes adequades per garantir el canvi polític. Afirmen que les mesures que reclamen són de sentit comú i apel·len a la responsabilitat dels socialistes per fer efectiu l’acord.

Després d’un cap de setmana d’aturada, les forces polítiques es tornen a reunir avui dilluns per tal de tancar els pactes a les institucions insulars. El principal escull, segons recalquen, és la direcció de la cambra insular de Menorca. Sigui com vulgui, les desavinences han deixat entreveure certa divisió dins l’esquerra que podria implicar conseqüències negatives per a la governabilitat.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris