algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
17°

MÉS diu que canviarà radicalment de model econòmic

Al Parc de la Mar s’han reunit aquest dissabte els candidats joves de MÉS per Mallorca que participen a les diferents candidatures municipals, insular i autonòmica.

MÉS per Mallorca

Al Parc de la Mar s’han reunit aquest dissabte els candidats joves de MÉS per Mallorca que participen a les diferents candidatures municipals, insular i autonòmica. Biel Barceló, candidat a la Presidència del Govern de les Illes Balears, ha estat acompanyat per Margalida Capellà, candidata número dos al Parlament, i Antoni Noguera, candidat a la batlia de Palma.

«Canviarem radicalment el model econòmic i avançar cap a una economia basada en tres pilars: turisme de qualitat; indústria exportadora (tradicional + l’emergent: agroalimentària, disseny...); i economia del coneixement», ha assegurat Barceló.

En aquest sentit, el candidat a la Presidència del Govern ha afegit que «els joves seran les protagonistes d’aquest canvi de model econòmic. I ho farem amb la millora de les condicions laborals i amb una Estratègia d'Ocupació basada en aquest tres pilars: turisme de qualitat; indústria exportadora i economia del coneixement».

Per dur a terme el canvi MÉS per Mallorca proposa 4 mesures transversals:
1) Rehabilitació d’habitatges: Ambiciós pla d’ajudes per a la rehabilitació d’habitatges privats vells. Reparant-los: millora la condició de vida dels seus habitants i genera ocupació en la construcció

2) Formació: En els oficis tradicionals (vidrier, fuster...); en els turisme (elaboració de coktails, electrònica nàutica) i els emergents (impressió en 3D).

3) Suport pressupostari públic: impulsar noves empreses, consolidar les existents... Ajudes a l’exportació, “bosses” per assistència a fires... Som els qui menys pressupost destinam al foment de l’ocupació. (IB: 83M €. Extremadura 210M €).

4) Xarxa de Comerços: Millor formació, ajudes per cooperar: associacions comercials; i protecció enfront les grans multinacionals.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Ignai, fa mes de 6 anys

Més du dècades governant municipis... de manco de 5000 habitants (i això no lleva autocrítica, es podrien haver fet més coses i millor per a canviar el model) i ha governat dues legislatures... amb pacte essent gairebé testimonial (una sisena part de la majoria absoluta) amb un PSOE i una UM que s'ho manegaven tot solets. Crítica, tota la que vulgueu, ara, que hem pogut transformar la societat o que això és una rentada de cara és ser hipòcrita, mentider o no tenir-ne ni idea.

Teniu tota la legitimitat de votar un altre partit d'esquerres i esperar que de Madrid vos diguin què podeu fer i què no, noltros anam per un altre camí amb tots els defectes que vulgueu, que en tenim i m'agrada que en tenguem, perquè mai m'han agradat aquells que van de puristes ideològics. Ja veurem quan Podemos baixi a l'arena a fer pressuposts (i que consti que el consider un aliat, un company de viatge, no com alguns dels seus membres, que ens consideren Casta...).

Valoració:0menosmas
Per Mall, fa mes de 6 anys

Què és de bo de fer llançar consignes...
Més ha governat les Illes Balears durant dues legislatures, i governa municipis des de fa dècades, sense que hi hagi cap indici que ens faci pensar que han tengut la mínima intenció de canviar cap model.

Rentada de cara post 15-M i preventiu anti-Podem.
Revolució la gent de Més? més... del mateix

Valoració:-1menosmas
Per jan, fa mes de 6 anys

ORIOL:
els fruiters mes generosos,son els més arrelats.
MALLORQUÍ RENEGAT O FORASTER NO INTEGRAT?
NO JODAMOS,QUE NO PODEMOS,

Valoració:3menosmas
Per Bieló, fa mes de 6 anys

Som autònom i els que mos han abocat a la precarietat econòmica han estat els liberals (sense dreta ni esquerra, que no tenen ideologia) facilitant les coses als grans!

Promoure els oficis i la petita empresa, així com professionalitzar els serveis és una aposta agosarada i dirigida a millorar la sostenibilitat social, econòmica i territorial

Valoració:7menosmas
Per Oriol, fa mes de 6 anys

Estos del MES son retrógrados, quieren construir una sociedad cateta, etnicistas, aislada y uniforme, algo parecido a la Barcelona de CIU. Pero entre todos PODEMOS darles la patada en el culo que se merecen. No nos merecemos tanta hipocresía e inmundicia. PODEMOS cambiar las cosas.

Valoració:-12menosmas
Per Jan, fa mes de 6 anys

Totalment d,acord AMB els tres comentaris anteriors.
Sényors de MES,pujau el nivell,dels pogrames,dels candidats.
Un votant vostro,per ara.

Valoració:1menosmas
Per I doncs, fa mes de 6 anys

Si el model actual me perjudicarà fíns eliminar-me, qué puc perdre provant-ne un altre?

Valoració:9menosmas
Per campos, fa mes de 6 anys

En poques paraules, augmentar sa despesa pública per mantenir ets inútils de sempre amb càrrec a sa petita i mitjana empresa i ets autònoms que són es que sempre paguen i callen.

Valoració:-6menosmas
Per sense comentaris, fa mes de 6 anys

Formació: elaboració de cocktails, impressió 3D....

Valoració:-10menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris