nubes dispersas
  • Màx: 12°
  • Mín:
10°

Els directors de secundària donen el vistiplau a l'esborrany d'Illes per un Pacte

8725

Imatge de la trobada de directors a l'institut palmesà.

Adesma

L'Associació de Directors i Directores d'Educació Secundària de Mallorca (ADESMA) dóna suport al primer esborrany de pacte educatiu redactat pel col·lectiu Illes per un Pacte.

L'assemblea dels caps d'institut celebrada a l'IES Madina Mayurqa de Palma acordà algunes esmenes, que en tot cas no afecten el nucli principal ni cap aspecte clau del document, segons apuntaren fonts d'ADESMA.

Recordem que el document elaborat per Illes per un pacte pretén assolir un acord de mínims, amb una àmplia base social, que doni estabilitat al sistema educatiu de les Illes i eviti la conflictivitat que hem viscut en els darrers anys, permetent a la vegada una millora substancial.

Els principis bàsics que inspiren aquest document són l’estabilitat del sistema educatiu, la concepció de l’educació com a servei públic que garanteixi l’equitat i ofereixi una educació de qualitat per a tothom, sense cap tipus de discriminació, la participació democràtica de tots els actors implicats (professionals docents, famílies i agents socials) i l’adequació als canvis socials i tecnològics i a les exigències del futur.

Aquesta setmana, diversos col·lectius de la comunitat educativa decidiran si s'acullen al document. Concretament, després del vistiplau dels directors, aquest dimecres li toca el torn a la Plataforma Crida.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per pactista, fa mes de 6 anys

I les paraules professors, docents o professionals docents apareixen infinitament més de 29 vegades.
És un pacte DE TOTHOM PER A TOTHOM.

Valoració:0menosmas
Per professors dignes, fa mes de 6 anys

NO ÉS UN PACTE PER L'EDUCACIÓ, ÉS UN PACTE PELS DIRECTORS
En el document de "pacte", la paraula "primària" apareix 3 vegades, "secundària" 3 vegades, "infantil" 3 vegades, "batxillerat" no apareix... però "director" o "equip directiu" apareixen... 29 vegades!

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris