cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 22°
25°

Martí (MÉS) denuncia que Bauzá abusa de la llei per afavorir electoralment el PP

8623

El diputat menorquinista de MÉS, Nel Martí, ha denunciat aquest dimecres la pràctica del Govern Bauzá d'abusar de la modificació de lleis a través d’altres normes que no tenen res a veure amb les primeres, una pràctica que considera que és un "abús legislatiu", que genera "inseguretat jurídica", i es posa al servei del "benefici electoral, del sectarisme, i de l’amiguisme".

Martí es refereix a una sèrie de modificacions normatives que segons el seu parer s'entenen com una forma de "contentar els seus grups de pressió i premiar els fidels".

Entre aquests moviments sota sospita, el diputat menorquí esmenta l'esmena popular a la Llei d’ordenació farmacèutica en virtut de la qual es modifica la Llei de Pressuposts de la CAIB per a eliminar la suspensió del decret llei de mesures urgents, que afectava al complement de carrera professional dels metges.

També l’esmena a la totalitat a la proposició de llei del PSOE sobre transparència i bon govern, una esmena que ara serà el text que es tramitarà, i que ampliarà els alts càrrecs que es poden beneficiar del complement conegut com a nivell 33.

Després d'esmentar aquests i alguns altres exemples, Martí assegura que els ecosobiranistes no donaran suport a unes modificacions que el PP utilitza per actuar "deslleialment i antidemocràticament".

“El PP, amb majoria a les meses de les comissions permanents, no té cap problema en donar tràmit a les esmenes que presenta el seu grup, encara que no tenguin res a veure ni amb el títol ni amb l’articulat de la llei”, lamenta el representant menorquí.

Finalment, rebutja que el mateix corró popular impedeixi tramitar esmenes del seu grup que afecten a la llei electoral dels Consells insulars, en la tramitació de la reforma de la Llei Electoral de les Illes. “És sectarisme”, considera Martí.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris