algo de nubes
  • Màx: 29°
  • Mín: 22°
29°

Un llibre recull els tresors dels esclata-sangs de Balears

8141

El llibre, editat per Lleonard Muntaner, fa un repàs per l’itinerari micològic i el paper que han tingut els esclata-sangs en la cultura mediterrània.

El cuiner i professor Antoni Pinya i Florit (1951) i els biolègs Joan Carles Salom Tomàs (1971) i Samuel Pinya Fernández (1979), acaben de publicar el llibre L’esclata-sang a les Illes Balears. Cuina, medi ambient i tradició. L'obra, editada per Lleonard Muntaner, fa un repàs per l’itinerari micològic i el paper que han tingut els esclata-sangs en la cultura mediterrània.

El llibre continua la seva ruta amb els fonaments científics per conèixer i diferenciar les espècies d’esclata-sangs que podem trobar a les Illes Balears i acaba amb la vessant culinària, on descobrirem com netejar, preparar i conservar els esclata-sangs, així com desenes de receptes amb l’esclata-sang com a protagonista principal.

Monogràfic micològic
El conjunt de l’obra, segons els editors, esdevé un treball únic i monogràfic sobre l’esclata-sang, com a eix clau de la cuina, la biologia i la tradició de les nostres Illes i la cultura mediterrània. En el llibre s'hi pot trobar un racó per conèixer i, sobretot, gaudir del bolet més apreciat del nostre poble, amb el qual s'hi pot compartir i suggerir experiències culinàries, biològiques i tradicionals amb les famílies i amics.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.