nubes
  • Màx: 29°
  • Mín: 27°
25°

Els pares del CEIP Es Molinar es mouen per la seguretat dels alumnes

Distintes peces del sòtil caigueren a aquesta aula de l'escola del Molinar.

FAPA Mallorca

Les famílies del CEIP Es Molinar es mobilitzen per garantir la seguretat dels infants. Després que fa uns dies caigués un doble sostre d'una aula que acollia nins i nines de tres anys mentre aquests eren al pati, l'associació de pares i mares d'alumnes de l'escola ha impulsat pel dimecres 19 de novembre una protesta a la seu de l'Ibisec.

Recordem que aquesta empresa pública és l'encarregada del manteniment d'aquesta casta d'equipaments. Per això, les famílies es concentraran a l'escola ben prest, i partiran plegades fins al Parc Bit, on radica l'esmentat organisme, per reclamar que aquest pic sí es duguin a terme totes les actuacions que permetin rehabilitar l'immoble i fer-lo segur perquè hi vagin els petits, sense risc que un accident com l'esmentat es repeteixi.

Des de FAPA Mallorca, d'acord amb l'APIMA i amb la direcció del mateix centre, desconfien sobre la possibilitat que la rehabilitació que cal a l'edifici es dugui a terme pròximament. Aquesta iniciativa dels pares vol remoure les responsabilitats que calguin en aquest sentit.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris