cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 23°
23°

COAPA insta Educació a acabar amb la «inactivitat» del Consell Escolar

7320

Els representants de les associacions de pares no entenen la paralització de l'òrgan de consulta i participació en els actuals moments de l'ensenyament illenc.

Pere Bota.

Les prop de 260 associacions de pares i mares d'alumnes de Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera que aplega COAPA Balears aixequen la veu contra la “inactivitat” del Consell Escolar de les Illes (CEIB), i han adreçat un escrit al seu president i també a la consellera d'Educació, Núria Riera, perquè posi punt a aquesta situació.

Les diverses federacions insulars coincideixen a criticar que des del dia 26 de juny no s'ha reunit el plenari del CEIB, això malgrat que en tot aquest temps han esdevingut fets de gran importància en l'àmbit educatiu, com per exemple la suspensió de l'ordre del TIL o la destitució de l'anterior consellera d'Educació, Joana Maria Camps.

Els representants de les famílies transmeten preocupació per aquesta paralització, atesos els nombrosos problemes que afecten de forma urgent l'educació pública de les Illes.

“Algú podria pensar que es vol silenciar la veu dels representants de la comunitat educativa a nivell institucional, ja que a més de la pròpia administració el CEIB està format per representants dels docents, de les famílies i acadèmics com els representants de la UIB o dels col·legis professionals”, apunta COAPA.

Aquest sector recorda que el CEIB és "l'organisme superior de consulta i participació dels sectors afectats en la programació general de l'ensenyament no universitari", segons preveu la Llei dels consells escolars de les Illes.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris