?php include_partial('utils/header'); ?>

Els 39 milions d'euros addicionals per Educació el 2015 són insuficients

Sa Garduada.

Javier Coll

Els 39 milions d'euros de més al projecte de Llei dels Pressupostos Generals de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears del 2015 a la Conselleria d'Educació “no compensen i no són suficients”. Així ho ha valorat el secretari de la FECCOO, Toni Baos.

Educació ha d'afrontar el pagament del 25% de l'extra de Nadal del 2012 que es llevà a tots els funcionaris i que suposaran uns 300 euros per funcionari. Això significa, si sumem els professors de la concertada, uns 4,5 milions d'euros.

A més, si es dóna compliment a les sentències que reconeixen que cal pagar els sexennis als interins, segons avançà l'exconsella Joana Maria Camps, són uns 18 milions d'euros.

També cal pagar l'acord amb la concertada signat per Camps i el secretari d'Educació, Guillem Estarellas, que millora alguns complements salarials i que suposa 12,5 milions més.

A part, si sumem els 250 docents de Secundària que ha promès la nova consellera, Núria Riera, serien uns 9 milions d'euros més a sumar a la despesa en nòmines.

Amb tot, si com va prometre el Govern es faran oposició al cos de docents el 2015, també caldria reservar una partida d'un parell de milions d'euros.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Independència sí; espoli no, fa mes de 5 anys

Si ens independitzam d'espanya, aturarem l'espoi anual de 3.500 milions.
Arreglarem l'Educació i ens en sobraran 3.461.

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris